Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (10 stimmen)

Robinson

Quai de Plaisance
34340, Marseillan-Plage
Frankreich

Robinson ist ein Campingplatz in Marseillan-Plage, Frankreich. Robinson hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Roos
Niederländisch
Ik schrijf deze review opnieuw omdat hij op vreemde wijze was verwijderd. Wij hadden een huur tent. Deze was bij aankomst heel erg vies. Hier over geklaagd bij de receptie. De eigenaar deed erg onbeschoft toen ik hier iets van zei. Er is een café naast de camping met erg veel lawaai tot erg laat. De camping heeft wel een mooi zwembad en ligt direct aan het strand. De camping zelf heeft bijna geen beplanting en lijkt net een parkeerplaats voor campers. De omgeving van de camping bestaat uit attractieparken.
3 Monate vor

Manon
Niederländisch
Wij hebben een prima vakantie gehad. Mooi zwembad en een fijne ligging. Enige minpuntje was dat je heel afentoe savonds wat overlast had van de kermis en soms van de animatie. Verder een erg nette camping.
1 Jahr vor

Rosanne
Niederländisch
Een camping waar je totaal geen rust hebt. Erg dicht op elkaar en een verzamelplaats van mensen uit Frankrijk. Veel harde lawaai van de plaatselijke discotheek en van een attractiepark tot de volgende ochtend.
1 Jahr vor

Mevrouw van m
Niederländisch
Ontzettend krappe plekken, in de nacht veel muzieklawaai van het attractiepark tot 2 uur in de nacht en dat parc is 7 dagen p/w geopend! daarna tot 7 uur in de ochtend discotheek muziek. Sanitair niet hygiënisch, per douche geen eigen waterafvoer waardoor het water van de buren langs je heen gaat in je douche. Ongelooflijk dure camping voor deze faciliteiten, ga er niet meer heen.
1 Jahr vor

Robert
Niederländisch
De camping is letterlijk aan/op het strand, personeel is hartstikke behulpzaam. Zwembad is prima. Erg gericht op Fransen; weinig Nederlanders. Nadelig is inderdaad het geluid van de nabij gelegen discotheek en wij hoorden ook het in de buurt liggende Attractiepark. Maar rekening houdend met de locatie mag je daar niet over klagen. Kampeerplaatsen zijn klein bemeten en soms van mul strandzand. Als je een echt rustige strandvakantie wilt; ga buiten het traditionele vakantieseizoen. Wil je aan het strand in de levendigheid is dit echt een aanrader. De eigenaar is trouwens erg aardig en was altijd zichtbaar en aanspreekbaar.
1 Jahr vor

Pam
Niederländisch
Wat een verschrikkelijke camping. Vanaf 21.00 uur tot 5 uur kei harde muziek vd camping en van de omgeving. Plekken zijn klein en je staat in een zandbak. Sanitair is redelijk schoon als je rond de schoonmaak tijden gaat. Strand is mooi en leuk voor kleine kinderen. Zwembad is prima.
1 Jahr vor

Joan
Niederländisch
Uitstekende kleine franse seaside camping en chalet faciliteit op magistrale lokatie.
1 Jahr vor

Sophie
Niederländisch
Wij hebben voor het 2e jaar op rij een heerlijke vakantie gehad. Dit jaar wat meer last gehad van de discotheek (daar kunnen jullie niks aan doen. En van luidruchtige buren. Soms zaten ze om 2 uur 's nachts nog te drinken en praten/schreeuwen. De beveiliging zou iets meer over de camping kunnen lopen na 23.00 uur. Verder weer een top vakantie gehad.
1 Jahr vor

Ralph
Niederländisch
Een goede camping als je niet op zoek naar rust bent.
1 Jahr vor

Fendt
Niederländisch
Prima camping voor strand De camping ziet er onverzorgd uit ondanks de perfecte sanitaire ruimte. De plaatsen liggen vol takken en vieze pluizen van de bomen Strands is erg goed toegankelijk Personeel receptie prima!!
1 Jahr vor