Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (10 stimmen)

Parc des Cygnes

Avenue Georges Quarante
F-80080, Amiens
Frankreich

Parc des Cygnes ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Amiens, Frankreich. Parc des Cygnes hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Mariëlle Berends Veenstra
Niederländisch
De camping is eenvoudig maar goed sanitair en ruime plekken en je bent zo met de fiets of lopend in centrum Amiens. Wij kwamen hier door pech met de auto ? de receptie heeft zoveel voor ons geregeld echt toppers?. Maak je niet gauw mee in Frankrijk Dus voor paar dagen om Amiens te bezoeken aanrader .
1 Jahr vor

Laren
Niederländisch
Camping zit op goede locatie voor het bereiken van de stad. Met de fiets door het park ben je er met een kwartier. Receptie is zeer service gericht. Camping heeft ruime plaatsen. Sanitair is wat verouderd masr er wordt regelmatig schoongemaakt. Het is jammer dat onze medemens soms een rommel achterlaat :)
1 Jahr vor

M.karsten
Niederländisch
We hebben hier 2 dagen gestaan. Zeer ruime plaatsen. Sanitair prima. Dichtbij mooie stad. Zeer vriendelijke ontvangst
1 Jahr vor

Yolanda
Niederländisch
Ruime plekken en volop in het groen. Echter véél te weinig electriciteitspalen waardoor iedereen samengepropt bij elkaar wilde staan. Sanitair in slechte staat: douches en toiletten ‘Hors service’ waar niets aan gedaan werd. Vuilnisbakken stonden overvol te stinken naast de afwasbakken, erg onfris. Tenslotte de beláchelijk hoge reserveringskosten van 14 euro terwijl ik bij alle andere campings deze zomer grátis een plek heb gereserveerd!
1 Jahr vor

jp
Niederländisch
verouderd sanitair en niet proper, geen goede aanduiding van de plaatsen, 29 € voor 2 personen voor caravan en auto, te weinig elektriciteitsaansluitingen en slechts 1 kraan voor water voor verschillende plaatsen. personeel receptie wel vriendelijk
1 Jahr vor

Ellen&Niels
Niederländisch
Chalet op het oog schoon, wel in prima staat. Onze chalet stond in de schaduw gelukkig, de rest van de cabines vaak in de volle zon. Helaas missen er horren voor de ramen dus even doorluchten snachts wordt lastig. En bij hitte best vervelend. Minimaal speelvermaak voor de kinderen, drie wipwapjes waren ze snel op uitgekeken. Prachtig fietsritje langs het kanaal in de schaduw van de bomen naar Amiens centrum, zelfs onze dochter van 6 op haar eigen opiefietsje trok dat prima.
1 Jahr vor

Jack
Niederländisch
De camping in Amiens viel in eerste instantie tegen. De ontvangst was beneden alle peil; een stagiaire die vreselijk haar best deed werd constant op haar nek gezeten door haar collega, een meisje van de zelfde leeftijd met hoogmoedswaanzin en die haar telefoon belangrijker vond dan de klant. Als gevolg van de overvloedige regenval werd ons gevraagd om niet op de veldjes te gaan staan maar op het asfalt te blijven. Bij inspectie werd dat ons helemaal duidelijk. Gelukkig was het niet druk want de hoeveelheid sanitair was beneden peil. Eén zit toilet voor de heren en één voor de dames. Dan was er natuurlijk nog wel een toilet voor gehandicapten maar daar ga je uit goed fatsoen niet op zitten, maar ja, als je moet. Wasgelegenheid was wel ruim voldoende. Kinderspeelplaatsen waren te triest voor woorden. Stelde echt niets voor. Na twee nachten ging ik afrekenen en toen zat de baas er. Wat een wereld van verschil. Een bijzonder vriendelijke en aardige man. Geïnteresseerd in wat we gedaan hadden en hoe we de camping vonden. Wanneer we hem bij aankomst getroffen hadden was ons verblijf waarschijnlijk heel anders geweest. Overigens, hij staat niet in de Acsi gids als kortingscamping maar ze accepteren en berekenen de korting wel wanneer je de pas laat zien. Scheelt een hoop geld.
1 Jahr vor

Paul Jorissen
Niederländisch
geweldig stank op de camping van nabij gelegen fabriek, snackbar gesloten nergens wat te eten te krijgen
1 Jahr vor

Tino
Niederländisch
Doorgangscamping. Makkelijk aan te rijden. Staat van onderhoud matig. Niet echt rustig door ligging vlak bij snelwegen.
1 Jahr vor

Marja
Niederländisch
Mooie ruime camping! Smerig sanitair!
1 Jahr vor