Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (10 stimmen)

Municipal de Troyes

7 rue Roger Salengro
10150, Pont-Sainte-Marie (Aube)
Frankreich

Municipal de Troyes ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Pont-Sainte-Marie (Aube), Frankreich. Municipal de Troyes hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Joost
Niederländisch
Camping gesloten wegens verbouwing. Wij volgden een binnenweg richting Laignes en kwamen na 60km bij het meer van Marcenay. Leuke muziekcamping en prima schoon ???
1 Jahr vor

Muziek camping marcenay lac
Niederländisch
Deze toffe camping is voor 2 jaar dicht..Een mooie herinnering. Het leuke team is nu deels in Camp Marcenay lac.. Een muziek en rust camping een goed uur Zuid.. Iedereen is daar op elk uur welkom. Het team is echt erg sorrie dat we niet meer de fijne Troyes camping open mogen doen ..
1 Jahr vor

Bruno
Niederländisch
Propere municipal camping. Vriendelijke receptie, we mochten ons plaatsje zelf kiezen. Het sanitair blok is wat verouderd maar zeer proper, dus dat maakt niets uit. Jammer dat het zwembad niet verwarmd was, dit was te koud. Ideale camping om de mooie stad te bezoeken.
1 Jahr vor

Peter
Niederländisch
Camping is zeer duur voor 1 overnachting. € 32.50
1 Jahr vor

Bogemans
Niederländisch
Slechte camping. Mochten wel zelf plaats kiezen maar op onze plaats kwam er iemand voor onze camper zijn tent neerzetten. Een echte chaos. Veel te duur. Wel dicht bij centrum en Aldi op 50 m. Hebben voor 2 nachten betaald maar zijn al na 1 nacht vertrokken. Geen aanrader.
1 Jahr vor

Trudeke
Niederländisch
Wat is de camping achteruit gegaan veel achterstallig onderhoud. In de invalide toilet hangt de pleeborstel aan de greep waar je je moet optrekken. Sanitair oud maar dat hoeft geen probleem te zijn als het onderhouden wordt. Slechts 1x per dag wordt het sanitair schoongemaakt. Alleen met de hoge druk spuit. Prachtige stad. Al meerdere keren op deze camping geweest maar gaat erg achteruit. De overnachtingsprijs schrikken we van. Dit is het zeker niet waard.
1 Jahr vor

Willems Familie
Niederländisch
De camping ligt prima om Troyes of de shops te bezoeken. De plaatsen zijn nog steeds in orde, maar het onderhoud moet beslist beter, door de droogte misschien? Het sanitair is inderdaad verouderd en we hebben geen verbeteringen gezien na ons bezoek van 2 jaar geleden. Poetsen gebeurd op z'n frans, met de hoge druk, echt poetsen en repareren is er blijkbaar niet bij. Er hingen ook briefjes op dat het beheerders team naar een andere camping zou gaan volgend jaar. Dus wij vroegen ons af of de camping volgend jaar nog wel open zou zijn. Er was niemand aan wie we dit konden vragen, aangezien de voorzieningen gesloten waren. Dit zou wel jammer zijn, altijd een fijne camping geweest.
1 Jahr vor

Foxx
Niederländisch
Een ideale camping voor een bezoek aan de prachtige stad Troyes, met z'n schitterende kathedraal! Deze camping ligt op loopafstand van het oude centrum en ik mij verbaasd over de vele prachtige oude vakwerk geveltjes, een bezoek aan deze stad is beslist de moeite waard!
1 Jahr vor

HeJe uit Ermelo
Niederländisch
Goede camping om een paar dagen te vertoeven en om de stad te verkennen. Fijn geholpen aan de receptie door vriendelijke mensen. Camping wordt veelal gebruikt als overnachtingscamping maar wij stonden er een paar dagen. Toiletgebouw gedateerd maar goed schoon. Zwembad was de dag voor dat wij kwamen net gevuld dus nog ijskoud. WiFi punt nabij het toiletgebouw wat goed werkte. Algeheel kan de camping wel een opknapbeurt gebruiken maar alles werkte. Winkels, bakker en benzinepomp vlak in de buurt.
1 Jahr vor

T&T
Niederländisch
Ideaal voor een bezoek aan Troyes en doorreizigers! 13jr. geleden hier ook geweest en idd niets veranderd. Het is echt de stijl van een Franse municipal camping dus alleen het nodige aanwezig, met als extra een heerlijk zwembad. Voldoende sanitair, zelfs met toiletpapier!! Het is misschien niet altijd fris maar dat doen de gasten zelf, het wordt echt wel schoongemaakt maar is van korte duur! Er was even geen warm water maar werd snel verholpen! Er zijn volop prachtige staanplaatsen met heerlijke beschutting van de bomen!
1 Jahr vor