Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
5 / 5 (10 stimmen)

Millefleurs

Le Tuilier
9120, Le Tuilier
Frankreich

Millefleurs ist ein Campingplatz in Le Tuilier, Frankreich. Millefleurs hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Alie boorsma
Niederländisch
Fantastisch schone en mooie camping.wat een rust.en fijne eigenaren.mooi zwembad.wij komen zeker terug.
1 Jahr vor

Iris & Ronald
Niederländisch
Heerlijk om weer te gast te mogen zijn bij Pascaline & Gaetan. Nederland tjokvol met alle Corona-risico’s en hier de ruimte en doordachte manier om ondanks Corona gewoon te genieten. Nieuw zwembad en de rust, ruimte op het immense terrein. Gewoon zijn en doen! Hier moet het eigenlijk nu gewoon “complet” zijn. Maar tja, veel mensen blijven thuis. Niet wetende dat ook al zijn alle 40 plekken bezet er minder risico gelopen wordt dan waar ook
1 Jahr vor

Michel en Petra
Niederländisch
Een bijzonder camping met een fantastisch uitzicht. We hebben erg genoten van de rust en de gastvrijheid van de eigenaren. Ondanks de corona-tijd heeft het aan niets ontbroken en was de sfeer ronduit positief. De zorg voor de camping en de gasten is met de huidige eigenaren Gaétan en Pascaline in goede handen. Kortom, genoten van een warm welkom en een warm verblijf.
1 Jahr vor

Ronald en Iris
Niederländisch
Met een welgemeend “bienvenue au paradis Naturiste” word je bij aankomst welkom geheten op een fraaie, goed onderhouden terrassencamping met plaatsen zowel in de zon als (half) schaduw. Een fijne persoonlijke benadering die blijft zolang je te gast bent. De rust, perfect onderhouden sanitair, hout gestookte sauna, gezamenlijke maaltijden , de natuur. En ja, het weldadige klimaat. Gelukkig niet de gevreesde “belegen” Nederlandse enclave. Pascaline en Gaetan trekken vele nationaliteiten van alle leeftijden en dat maakt het kamperen hier super! Minder leuk voor kinderen? Wel voor die gezinnen die een compleet circus aan animatie hopen aan te treffen. Hier kun je ”slechts” de ene dag met je gezin genieten van de rust, de zon en alles wat “god in Frankrijk” zo koestert en de andere dag raften, canyoning, boomtopklimmen, wandelen door grotten of bergen. Of verdiepen in de Catharencultuur en alle sporen die zij hier hebben nagelaten.
1 Jahr vor

Piet B
Niederländisch
Prachtige terassencamping, mooi uitzicht, rust, ruime plekken, gemoedelijk, 3x week sauna incl., vriendelijke eigenaren, super hygiëne en schoon sanitair,mooie omgeving. Minder interessant voorgezinnen met iets oudere kinderen.
1 Jahr vor

Harry
Niederländisch
Geweldig genoten ondanks matig weer. Zeer gastvrije (nieuwe) eigenaren. Zeer interessante omgeving.
1 Jahr vor

Peter en Ria
Niederländisch
Prachtige plaats (Camping) - gezellige mensen - fijne sauna en vooral hele fijne camping eigenaren
1 Jahr vor

Theo
Niederländisch
Beetje late recensie, maar nog goede herinneringen! Plezierige gastheer en gastvrouw, niet opdringerig toch makkelijk bereikbaar. Mooie omgeving. Fijne maar stevige fietstochten. Leuke dorpjes. Mooie kampeerplekken, schoon en goed sanitair. Gezellige maaltijden voor een schappelijke prijs.
1 Jahr vor

Marleen
Niederländisch
Heerlijke plek. Rustige en prachtigeomgeving. Behulpzame eigenaren die erg vriendelijk en betrokken zijn maar toch jouw privacy gunnen en aanvoelen. Fijne tijd gehad in de sta-caravan.
1 Jahr vor

Stefan
Niederländisch
Zeer fijne camping, relaxt, kleinschalig, prachtige natuur en top-voorzieningen. De omgeving nodigt uit tot uitstapjes (Pyreneeën, Katharen-kastelen, grotten, wandelen, stadjes) en bij terugkomst op de camping een oase van relaxtheid en bovendien een sauna die een paar keer per week wordt gestookt (hout). Barretje met wijn, bier en fris. Betrokken eigenaren.
1 Jahr vor