Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (10 stimmen)

Les Sources

Route de Mialet
30270, St. Jean-du-Gard
Frankreich

Les Sources ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in St. Jean-du-Gard, Frankreich. Les Sources hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

R
Niederländisch
De camping is op zich prima maar van alles is het het net niet. En zeker geen driesterren. We kwamen net van camping LE castel rose welke ook driesterren heeft en wat valt dit dan tegen. Het ergste was voor ons dat er op de website het idee wordt gegeven dat ze aan een rivier zitten! En dat er zelfs een waterval bij was. Dat bleek helemaal niet zo, niet eens op loopafstand. En daarom zou ik daar ook nooit meer terugkomen. Een paar anderen op de camping hadden ook dat gevoel die hadden voor 16 nachten geboekt en best teleurgesteld. En je moest allesvooruitbetalen, dus lastig om dan zomaar weg te gaan. Gelukkig zaten wij er 3 nachten.
1 Jahr vor

vincent
Niederländisch
Je betaalt voor diensten die er niet zijn. Restaurant vroeg op de avond gesloten en laat in de ochtend weer open. Camping " winkel" met hoge prijzen, klein zwembad vol kinderen, geen rustig momentje voor stil genieten. Brood wordt laat afgeleverd.
1 Jahr vor

festos
Niederländisch
Wij waren er 13 nachten medio juni 2015. Een fijne rustige periode op deze camping. Wel veel "ons kent ons" en "grijs op reis" Hollanders aanwezig. Maar wij hadden daar zeker geen last van. Alom leuk contact. Het terras is prima, goede broodservice. Maaltijden zijn niet echt goedkoop maar zeker smakelijk. Mogelijk een iets te hoog ambitienivo voor op een camping. Zaken als een afhaalpizza of i.d. ontbreken op de kaart. Sanitair werd werkelijk uitmuntend schoon gehouden. WIFI ontvangst rondom terras is redelijk tot goed. De camping geeft een tikje een "tuingevoel" met allemaal heerlijke schaduwrijke plaatsen onder de volwassen bomen. Geen vaste staanplaatsen bespeurd en de huur chalets staan speels opgesteld tussen de kampeerplekken. Lopen naar het (tikje saaie) dorpje is zeker een optie. Wel terug 10 minuten heuveltje op! Kortom in onze bezoekperiode was het een prima verblijfplaats om tot rust te kunnen komen. Eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam. Betaling normaal achteraf.
1 Jahr vor

Marisca
Niederländisch
Wat ons vrij snel opviel is dat Les Sources bomvol vaste gasten zit. Met 30 jaar aaneengesloten bezoek ben je eigenlijk nog maar een nieuwkomer. Toch hadden deze vaste gasten veel interesse in ons, waar we vandaan kwamen, etc. De feestavonden op de camping waren geweldig leuk, zowel voor onze kleine kinderen als voor onszelf. Er worden geregeld (goed) muzikanten en (popi jopie) dj's uitgenodigd, er wordt elke week gebingo's met leuke prijsjes, etc. De camping heeft een prima restaurant met een uitgebreide kaart. De animatie is alleen in het frans, maar Cleo was tijdens ons verblijf druk doende om van alles naar het nederlands te vertalen. Vriendelijke eigenaren.
1 Jahr vor

Van den Steen CHris
Niederländisch
Alleen al van bij het eerste telefonisch contact had ik er alle vertrouwen in dat wij een goed vakantie te gemoed zouden gaan en dit is ook uitgekomen. Zeer rustige camping (juni) zeer vriendelijk en behulpzame uitbaters. Alles proper en goed onderhouden. Ook het sanitair voor gehandicapten konden wij ten volle waarderen.Gaan zeker nog eens terug als wij willen onthaasten.
1 Jahr vor

R. Meinen
Niederländisch
Op 8 sept op deze camping terecht gekomen tijdens een motorrit door Frankrijk met twee vrienden. Daar in het dorp geen eetgelegenheid meer open was, heeft de eigenaresse ondanks sluitingstijd van bar/restaurant en visite van familie, toch nog voor ons een maaltijd bereidt. Voor de volgende ochtend konden wij brood bestellen of ontbijten in het restaurant, de keus was aan ons. Grote klasse, dit hebben wij zeer gewaardeerd. Deze camping al eens eerder bezocht met gezin (1990), net als nu, toen ook naar volle tervredenheid. Camping/sanitair schoon en netjes. Vriendelijke en behulpzame eigenaar/eigenaresse.
1 Jahr vor

Mergeay Denise
Niederländisch
wij gaan al meer dan 20jaar naar deze super-gezellige familiecamping. onze kinderen hebben ondertussen kids en zij komen ook nog altijd elk jaar terug. alles is netjes onderhouden: sanitair, zwembad, restaurant met terras de nachtrust vanaf 23u wordt gerespecteerd van uit de camping kan je uitstappen doen naar zee (1ookm) naar de camarque, gorges du tarn, enz francoise en michel, de huidige uitbaters, doen er alles aan om het ons naar onze zin te maken
1 Jahr vor

fam.Motos -De Meyer
Niederländisch
Streng maar rechtvaardig, onder dit motto besturen de uitbaters Camping Les Sources. De regels respecteren en laten respecteren zoals het hoort op een camping. Na enkele jaren inloopperiode staan zij nu garant voor heel degelijk bestuur. Françoise verzorgt de algemene leiding en probeert steeds een billijke oplossing te vinden indien er zich problemen stellen, Michel verzorgt de klussen en algemeen onderhoud waardoor de camping en zeker ook het zwembad en sanitair steeds piekfijn in orde zijn. Zij hebben het kleine kruidenierszaakje en het restaurant degelijk uitgebouwd en zorgen voor allerhande animatie voor jong en oud. Wij hebben goede herinneringen aan de vorige uitbaters maar Françoise en Michel zijn meer dan waardige opvolgers. Wij keren dan ook met plezier steeds terug naar Les Sources.
1 Jahr vor

van den bossche
Niederländisch
Na reservatie kregen we een mooie schaduwrijke plaats toegewezen, die voor ons zeker in orde was. Camping is goed onderhouden (sanitair, zwembad,...). Enig minpunt was het enorme lawaai 'savonds. De stilte na 22u was nergens te bespeuren. Joelende kinderen tot 24u 'snachts stoorden ons enorm. Hieraan mag de uitbater wel iets doen. Onze buren, die vooraan (dicht bij het zwembad) zaten hebben zelfs gevraagd om elders te mogen staan. Vind de camping ook vrij duur.
1 Jahr vor

Koen
Niederländisch
Bij aankomst werden we ontvangen door de eigenaresse van de camping en verlangde ze direct van ons dat het totale bedrag in zijn geheel te betalen. Nadat wij dit hadden gedaan werden ons de tiengeboden van de camping medegedeeld. Hierna werd op een plattegrond aangewezen waar onze plek is op de camping en kon de speurtocht naar de plaats beginnen, want even meegaan naar de plaats was er niet bij. De eerste avond viel meteen op dat de tien geboden alleen gelden voor de gasten en niet voor de uitbaters zelf. Een van de geboden is dat het om 23 uur stil moet zijn, maar de disco ging door tot 12 uur. Ook op andere avonden, werden de activiteiten niet om 23 uur gestopt, hierdoor was het nog ver na 23 uur rumoerig op de camping. Met grote regelmaat hoorde wij de eigenaars roepen:"C'est interdit!!", prima politie agenten, maar niet echt gastvrij. Ook de omroepinstallatie was elke morgen vroeg van de partij. Voor ons valt deze camping in de categorie eens maar nooit meer!!!
1 Jahr vor