Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (10 stimmen)

Les Mouettes

Rue de la Plage
76910, Criel-sur-Mer
Frankreich

Les Mouettes ist ein Campingplatz in Criel-sur-Mer, Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Martijn
Niederländisch
Mooie camping, vlakbij zee met prachtig uitzicht. Wij stonden met een camper op het bovenste veld op een zeer ruime plaats. Eigenaar en zoon erg vriendelijk en behulpzaam, ‘s morgens vers brood op de camping. Toiletten en douches een stukje lopen, maar dat vonden wij geen probleem, schoonmaak dik in orde. Nachtrust helemaal top, na 23.00 hoor je echt niets meer. Supermarkt op 2,5 km, dus goed te doen. Werkelijk prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Prijs, zeker voor Franse begrippen, aan de lage kant. Voor kinderen weinig te doen, dat is wellicht het enig minpunt.
1 Jahr vor

Titus Bartels
Niederländisch
Camping 'Les Mouettes' hadden wij al 2 keer eerder bezocht. Nu voor het eerst onder leiding van een nieuwe eigenaar. Dat viel tegen! De sfeer is erg commercieel geworden. Weinig klantvriendelijke vader en zoon. Argwanend, overdreven controlerend...kortom geen prettige vakantiesfeer! Uitzicht op bovenste veldje is natuurlijk super, maar geld verdienen is hier hoofdzaak geworden.
1 Jahr vor

Aryaen Thoom
Niederländisch
camping les Mouettes (de meeuwen) Mooi gelegen camping dicht bij de zee, de prijs is aantrekkelijk maar daarvoor zijn wel concessies gedaan. De laag genummerde plaatsen bieden redelijk uitzicht, op het hoger gelegen terrein hebben slechts enkele plaatsen zicht op zee. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam maar de plaatsen worden strikt door hen uitgegeven. Het belangrijkste gebrek is het sanitair, er is slechts één sanitairgebouw met 3 toiletten en één urinoir. Het sanitair gebouw ligt helemaal aan een uiterste hoek van het uitgestrekte terrein zodat mensen op het hoge gedeelte 200 à 300 meter moeten lopen over een slecht pad naar het gebouw. De zee is dichtbij, mooi om naar te kijken maar alleen rotsen en vrijwel onbegaanbaar. Wifi is gratis maar alleen beneden bij de receptie, traag. Voor kinderen is er geen enkele voorziening. ++ de prijs en personeel -- plaatskeuze, strand, uitzicht absoluut onvoldoende: het sanitairgebouw
1 Jahr vor

J van S
Niederländisch
Mooi verzorgde camping, schoon sanitair jammer dat de toiletpot geen bril heeft. Beheerder is hulpvaardig. Geweldige ligging vlak bij het strand. De omgeving biedt voor een aantal dagen voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Camping biedt geen vertier of annimatie voor de kids. Rustige camping voor een paar dagen.
1 Jahr vor

Dijkstra
Niederländisch
Zeer slechte ervaring op deze camping. Diefstal in de nacht van een dure fiets. Een erg laconieke reactie en geen enkele hulpvaardigheid. Ook personen op de camping aanwezig die daar niet thuis horen. Vermoedelijk ook degenen die de fiets gestolen hebben. Drinkgelag tot laat in de nacht. Erg vervelende ervaring.
1 Jahr vor

Dick
Niederländisch
Wij waren hier in 1976 al eens geweest en we kunnen vaststellen dat er heel veel verbeterd is door het jonge beheerders echtpaar. De camping ligt nog steeds op een mooi punt met vooral op de bovenweide een mooi uitzicht over het Kanaal en in de verte Le Treport. De kampeerplaatsen zijn goed. Er is een goede grasmat. Het is wel raadzaam rotspennen mee te nemen aangezien plastic of aluminium haringen hier niet echt bruikbaar zijn.
1 Jahr vor

Dick
Niederländisch
We waren hier in 1976 met ons toen nog jonge kinderen ook al eens geweest en nu zit er een jong beheerders echtpaar die de boel goed runnen. Op het bovengedeelte heb je een schitterend uitzicht over het Kanaal en het strand en in de verte Le Treport. Le Treport is zeker een bezoek waardig. Verder is de omgeving heel aardig. Op de camping zelf is niet veel te doen. De plaatsen zijn in orde met een goede grasmat. Kampeerders met een tent moeten zeker niet vergeten rotspennen mee te nemen want plastic of aluminium haringen dat gaat niet goed.De cmping is er tenopzichte van 1976 goed op vooruit gegaan.
1 Jahr vor

alma
Niederländisch
Wij hebben hier één nacht overnacht en zijn blij dat het daar bij kon blijven. Zeer kleine plekjes en primitief sanitair. Wel een prachtige omgeving, strand is kiezelstrand.
1 Jahr vor

woppie65
Niederländisch
We zijn met de tent op doorreis geweest langs de kust van Frankrijk zonder te boeken in het hoogseizoen en kwamen bij deze camping terecht. We kregen een warm welkom en het mooiste plekje van de camping toegewezen. We keken zo over de zee. Het is een rustige camping waar de mensen nog vriendelijk zijn.
1 Jahr vor

Lieve
Niederländisch
Mooie, verzorgde en rustige camping in Criel-sur-mer. Je kan je plek zelf uitzoeken op het tentenveld bovenaan de camping. Daar zijn de plekken héél ruim en niet afgebakend. Op de terrassen beneden is dat anders. Op sommige plekken heel mooi zeezicht, maar ook de nodige wind. De camping ligt vlak bij de zee. Er is geen zwembad op de camping, geen toeters en bellen, geen extra voorzieningen voor kinderen. De omgeving is leuk voor enkele dagen en leent zich voor wandelen en fietsen. Criel-sur -mer is een heel rustig plaatsje met drie restaurants. Restaurant Pour Koi Pas is een aanrader: heel lekker en redelijke prijzen. Camping en omgeving lijken ons vooral geschikt voor rustzoekers die de relatieve drukte van le Tréport en Dieppe willen vermijden. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op les Mouettes.
1 Jahr vor