Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (3 stimmen)

Les Catalpas

45, chemin d’Enlias
17110, St. Georges-de-Didonne (Charente Maritime)
Frankreich

Les Catalpas ist ein Campingplatz in St. Georges-de-Didonne (Charente Maritime), Frankreich. Les Catalpas hat ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Restaurant

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

J.Evers
Niederländisch
Mooie, rustige, nette en schone camping. Weinig Nederlanders op deze Franse camping. Onze nette stacaravan stond tussen de bomen op een royal perceel. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Zwembad is niet groot, maar voldoet prima! Elke avond is er animatie. Gewoon een gezellige en vriendelijke camping. Dicht bij de zee en het centrum. wij komen zeker nog een keer terug!
1 Jahr vor

Andoche
Niederländisch
Deze camping is gelegen in een prachtige omgeving, we hebben gewandeld en unieke plekken ontdekt. De camping is zeer goed onderhouden, de directeur neemt alles zeer serieus en u bent van een goede vakantie verzekert. Zeer goed adres.
1 Jahr vor

marjolein.bijkerk
Niederländisch
De camping is niet zo groot met een deel vaste plaatsen. We kregen een prachtige nieuwe stacaravan. Het zitje buiten was een picknicktafel met banken. Ziet er leuk uit maar in de praktijk doet zo praktisch (het staat vast dus je kunt het niet verschuiven en lekker onderuit zitten zoals op een verstelbare tuinstoel is er niet bij. Klein zwembadje op de camping (je wordt wel geacht de hele vakantie een soort armbandje van de camping te dragen) dat prima was. Afstand tot het heerlijke strand zou 800 meter zijn. Het was waarschijnlijk iets verder maar goed te lopen. Supermarkt was op loopafstand van de camping (beter brood dan op de camping. De 'soiree dansant' (ofwel disco) die elke week werd georganiseerd ging wel laat door. Door de ligging van onze caravan hebben we daar wel last van gehad. Zo mocht de jeugd een van de avonden ook tot lang na 20.00 nog gebruik maken van het zwembad. Voor onze caravan behoorlijk overlast. Houtskoolbarbecue niet toegestaan. Leeftijd v onze kinderen 6-13
1 Jahr vor