Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (5 stimmen)

Les Bruyeres

9 Route de Gibles
71800, La Clayette
Frankreich

Les Bruyeres ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in La Clayette, Frankreich. Les Bruyeres hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Wouter
Niederländisch
De camping is netjes onderhouden en de ontvangst is vriendelijk. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving en de IGN wandelkaart is gemakkelijk verkrijgbaar. Het directe uitzicht vanaf de camping matig, door een wat vervallen hek heb je uitzicht op het sportveld en aan de zijkant van de camping op een college (middelbare school). Bij de receptie veel folders. Het stadje is leuk en echt Frans met meerdere restaurantjes. Het chateau is particulier en niet voor bezichtiging mogelijk. 1 nacht kost €25.40
1 Jahr vor

Louise
Niederländisch
Wij waren in oktober op fietsvakantie en waren bijna de enige kampeerders op deze camping. Aardige ontvangst. Veel herrie de hele nacht door van verkeer, gillende kinderen. De camping grenst aan een enorm sportcomplex en zit tegen het gemeentelijke zwembad aan. De nachtelijke terreinverlichting was zo sterk dat we in onze tent konden lezen!
1 Jahr vor

v_zwanenberg
Niederländisch
Mooi terrein, grasveld met parkaanleg. Tamelijk rustig, wat geluiden van de weg en de industrie aan de overkant van het meer.Goed sanitair, vriendelijk personeel, wifi bij de receptie. LaClayette is een mooi plaatsje, met een kasteel en promenade/park aan een meertje. Zeer behulpzame VVV in het dorp. Meegedaan aan georganiseerde wandeling, kasteel de Bre bezocht. Zwembad is piscine municipal en kent een strak regime wat betreft verbod op shorts en slippers/sandalen/schoeisel. Jammer dat het weer iets tegen viel op dat moment. Na het weekend wat drukker met groepen pubers/kinderen.
1 Jahr vor

Hein
Niederländisch
De camping ziet er netjes uit. Is gesitueerd in een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden.
1 Jahr vor

g_vander_kolk
Niederländisch
Terugkomend van verder weggeweest deze camping op beoordeling uitgekozen en omdat inkoopmogelijkheid slechts een paar honderd meter was. Toch een extra nacht gebleven. De camping leek wel een park te zijn geweest en hartstikke mooi onderhouden. Alles keurig netjes. Door de afstand tot de dichtstbijzijnde snelweg en eigenlijk valt dat best nog mee, niet erg bezet. In het dorp getroost men zich veel moeite alles een mooi aanzien te geven en je zou bijna zeggen dat de crisis hier voorbij is gegaan. Het plein bij het kasteel wordt flink onder handen genomen. Dit zal van de zomer allemaal wel klaar zijn. Een overnachting zou te overwegen zijn en dan zelf een oordeel vormen. Voor een of twee nachtjes ben je zeker niet bekocht.
1 Jahr vor