Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (4 stimmen)

Le Montmorency

BP7 Rue du Stade
52400, Bourbonne-les-Bains (Haute Marne)
Frankreich

Le Montmorency ist ein Campingplatz in Bourbonne-les-Bains (Haute Marne), Frankreich. Le Montmorency hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Anneke
Niederländisch
Wij hadden via een touroperator een ingericht tentje gehuurd zng Cocon. Schattig klein tentje met een leuke basic inrichting, redelijk hard bed. Jammer dat het naastgelegen gemeente zwembad gesloten was. Voor 1-2 overnachtingen onderweg naar het Zuiden een mooie stop. Het stadje is wat rustig met veel vergane glorie. Lidl op een paar minuten rijden. Top locatie.
1 Jahr vor

familie de Haas
Niederländisch
zeer ruime plaatsen, huuraccomodaties zijn splinternieuw en ook voor 1 nacht te boeken. Mooi uitzicht over de heuvels. In de omgeving niets, vergaande glorie. Wel Lidl supermarkt in het dorp. Op de camping geen poespas of animatie, maar rust en genieten van de natuur. Vriendelijke beheerders en er is een klein barretje aanwezig voor wat te eten of te drinken. Direct naast de camping een klein binnenzwembad waar je voor een paar euro lekker kan zwemmen.
1 Jahr vor

J.Muijsers
Niederländisch
De camping is rustig gelegen. Grote percelen deels met schaduw. Sanitair is wat gedateerd maar wordt goed schoon gehouden. Omgeving is fraai maar Bourbonne zelf is vergane glorie met veel leegstand. Gelukkig wel enkele goede hotels/restaurants.
1 Jahr vor

Jeronim
Niederländisch
Een prachtplek om te ontdekken, deze mooie en rustige camping. Supergrote plaatsen met keuze uit topplekken met een geweldig uitzicht of juist in de luwte van bomen. Beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Geen poespas hier, geen zwembaden of animatie, maar gewoon stilte, iets wat steeds zeldzamer wordt. Ligt aan de rand van het stadje, wat mooi is, maar ook slaperig, het is fijn fietsen in de omgeving. Een plek om echt even bij te komen! Je kunt wat eten en drinken op de camping. Het sanitair oogt misschien wat verouderd, maar is brandschoon.
1 Jahr vor