Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (10 stimmen)

Le Couderc

Camping Le Couderc
24440, Naussannes
Frankreich

Le Couderc ist ein Campingplatz in Naussannes, Frankreich. Le Couderc hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Peter
Niederländisch
Mooi gelegen, maar eigenlijk is le Couderc een Nederlandse kolonie. Te druk , te duur en weinig naturisme.
3 Monate vor

Pierre
Niederländisch
Camping is heerlijk, alles erg goed behalve wifi waarvoor je betaald en sanitair. Schoonmaak van sanitair is ronduit slecht en vies. Hier zal men echt iets aan moeten gaan doen want je hoort op de camping heel veel klagende gasten.
3 Monate vor

Gerard en Marie-José
Niederländisch
Een sfeervolle, prachtig gelegen camping met zeer ruime plaatsen, waar het het ultieme vakantiegevoel standaard is. Leiding en personeel voelt als een grote familie waar je je meteen bij thuis voelt. Veel activiteiten, voor elk wat wils. Prachtige omgeving en de camping zelf is ook een parel. Zondermeer een aanrader.
3 Monate vor

Kirsten de Jong
Niederländisch
Voor de 3e keer terug gekomen naar deze heerlijke camping. Na een lange reis word je even heerlijk in de watten gelegd met een welkomstdrankje en mochten wij uiteindelijk weer naar ons vertrouwde plekje(safaritent). Het is een heerlijke camping waar je even helemaal tot rust kan komen. De sfeer op de camping is zo gemoedelijk. Het is echt thuiskomen. Het personeel is erg vriendelijk en laat je nooit 'in de kou' staan als je ergens mee zit. Zo hadden wij dit jaar last van mieren in onze tent (normaal nooit), maar het was zo extreem dat wij er melding van hebben gemaakt. Joris (van de camping crew) ving het op en op zijn VRIJE dag is hij naar onze tent gegaan. Hij heeft hem extra schoongemaakt en is met mieren verdelger aan de gang gegaan. Vanaf dat moment geen één mier meer gezien! Echt top service was dit! Volgende keer komen wij wel wat later in het seizoen zodat er wel iets meer reuring op de camping is. Wij komen zeker weer terug!
4 Monate vor

Hilda
Niederländisch
Prachtige camping! Voor jong en oud genoeg te doen. Wij hebben het zeer zeker naar onze zin gehad. Ondanks de relatief negatieve recensies over het sanitair, kan ik je zeggen dat er op de familieweide een nieuwe sanitairvoorziening aanwezig is. Over het sanitair dus zeker niks te klagen. Het zwembad en sanitair zijn schoon en netjes. Er is een goede eetgelegenheid bestaande uit een restaurant, bar en snack point. Wat ons in het bijzonder bij zal blijven, is de fantastische sfeer die er heerst. Als ik iets kan noemen dat beter kan: er zijn veel wespen direct rondom het zwembad. Ze lijken zich te huisvesten in de rieten parasols. Het zorgt ervoor dat op de rand van het bad veel wespen gaan zitten. Dat vind ik voor kinderen in en rondom het peuterbad en voor mijzelf (allergie) zeer onprettig. Ik hoop van harte dat Couderc hier iets aan kan doen.
1 Jahr vor

Fred
Niederländisch
Ooit was dit een topcamping, geweldige sfeer en veel rust. maar naarmate er meer luxe komt zakt het niveau af ipv naturisten respectloze asocialen met hun enorme caravans, nachtverstorende discoverlichting en suv's die ze midden op het terrein in je uitzicht neerzetten. Jammer, wij zochten en vonden hier de rust en de natuur maar nu breek je je nek over de satelietschotels ipv. de glimworpjes langs de trappetjes. Het sanitair is inmiddels zwaar gepensioneerd en de schoonmaak is slecht. De open avonden zijn een tergend terugkerend gebeuren en sinds het buiten wordt gehouden mag iedereen van de herrie meegenieten. De bartarieven zijn inmiddels clownesk geworden. Naturisme wordt hier systematisch niet nageleefd. Personeel scheurt net als de gasten over het terrein met hun golfkarretjes dus lekker stofvreten als je dicht bij de weg staat. Nico en Olivier; wat jammer dit allemaal. Haal die eurotekens eens uit jullie ogen.
1 Jahr vor

Marlene
Niederländisch
Gezellige camping met fijne sfeer en hartelijke ontvangst met welkomsdrankje. Mooie ruime plaatsen. Alleen het sanitair is zwaar aan vernieuwing toe. Op 1 weide is dit gedaan maar nu de rest nog. Zal wel lang gaan duren vrees ik. Douche vaak koud en toiletpapier op erg vervelend. Jeugdhonk krijgt volgend jaar gelukkig een nieuw onderkomen alleen willen ze liever van de oudere jeugd af. Jammer ook dat er geen programma voor de oudere pubers /jeugd is. Alleen voor de kleintjes. Bar consumpties worden ieder jaar duurder.
1 Jahr vor

Gewn
Niederländisch
De omgeving is ontzettend mooi! Prachtige camping! heerlijke sfeer en een ontzettend leuke ploeg personeel. Op zich allemaal heel goed. Het restaurant is prima, de bar super. Het brood heel goed! Het winkeltje door Tineke en Anja weer netjes en leuk! De snack echt bovengemiddeld goed en snel. De animatie was ook dit jaar weer genoeg om de kinderen een jaar lang enthousiast te houden. Bedankt voor de goede zorg Gaan we dan volgend jaar weer? Nou ja er is een nogal groot probleem op Le Couderc ?. Er komt een (grote) groep mensen samen die misschien wel naakt op vakantie gaan maar geen naturist zijn. Schreeuwen, feesten, rascistische opmerkingen, lallend over het familie veld rond etenstijd. Hun kinderen (niet veel ouder dan een jaar of 15) slopen het jeugdhonk en gaan tot de ochtend laveloos de camping over. Deze groep is echt een reden voor velen om het hoogseizoen te mijden. Helaas Team Couderc, het wordt voor jullie verpest.
1 Jahr vor

Petra Bakker
Niederländisch
Op deze camping ben je er echt helemaal uit. Ik ben gek op de liedjes van Annie MG Schmidt en er werd een voorstelling georganiseerd met de mooiste liedjes van Annie MG Schmidt. Je kon je als campinggast inschrijven en gezellig meedoen. Drie ochtenden staan zingen en dansen met jong en oud. Supergezellig en heb leuke mensen leren kennen. Op zondagavond was er een geweldige band; Mister Chang, deze wisten zo'n sfeer te creëren, jong en oud stond stralend te dansen. Ik mocht zelfs een stukje meezingen, wat ik een geweldige ervaring vond. Onze dochter van 15 is mee geweest met een georganiseerde kanotocht. Voor pubers een fijne plek, er wordt goed met hen omgegaan. In een ander review staat dat pubers het jeugdhonk zouden hebben vernield. Dit was een trieste actie van twee jonge mannen van begin 20, hen is vriendelijk verzocht een andere camping op te zoeken. Verder alles vredig en netjes in de weken dat wij er waren.
1 Jahr vor

levensgenieter
Niederländisch
Diverse jaren de camping bezocht met de kinderen, tot 16 jaar. Een kinderparadijs. en daarom ook zeer relaxed voor de ouders. Hoogseizoen dan wel erg druk maar vol plezier en gezelligheid. Daarna zonder kinderen de camping regelmatig bezocht in mei/juni en augustus/september. Volkomen relaxed vakantie. Rust, ruimte, groen, gezellig, gemoedelijk, zwembad, sauna, restaurant en vrijblijvende optredens. Maar altijd verrassend en super gezellig. Diverse soorten camping-plekken. Maar vooral natuurlijk gelegen. Heel veel groen. Honden zijn welkom. SVP buiten de camping uit te laten. Voor ontvangst, van de super klantvriendelijke eigenaren, krijgen ze een 10. Voor het personeel geef ik een dikke 9. Genoeg marktjes in de buurt. Ik zou zeggen ervaar het zelf. Veel campingplezier gewenst in een mooie groene, schone omgeving.
1 Jahr vor