Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
4 / 5 (10 stimmen)

Le Château de Bertangles

Rue du Château
80260, Bertangles
Frankreich

Le Château de Bertangles ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Bertangles, Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Camping Geschäft
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Fam Holland
Niederländisch
Ruime plekken, rustig gelegen. Op de camping is brood verkrijgbaar, en verder niet zoveel. Het is een chateau-camping, maar gelegen buiten de muren van het kasteel. Van het kasteel krijg je dus niet echt veel mee, al worden er wel rondleidingen gegeven. Vanaf de camping kun je makkelijk naar Amiens, wat zeker een leuke stad is om een dagje te kijken. Voor ons prima als doortrek-camping, maar het bied verder niet veel extra's. Sanitairgebouw is wel beperkt en onhandig/krap ingedeeld.
1 Jahr vor

Fam A de Boer
Niederländisch
Mooi gelegen camping naast het kasteel. Er wordt regelmatig een rondleiding gegeven. Leuk om zo even meer te weten te komen over deze plek. Maar de camping zelf stelt niet veel voor. Nederlandse eigenaren maar je voelt je niet echt welkom. Eigenaresse zou je toch minstens een “goedemorgen” van verwachten als ze je Nederlandse kenteken ziet, maar ze stiefelt onverstoord de camping over zonder een vriendelijk knikje of woordje. Lekkere douches maar sanitair is tijdens ons verblijf van 15.00 dag 1 tot 9.30 dag 2 niet schoongemaakt en was dan ook vies. De camping ligt leuk in een boomgaard, nadeel is dat het stikt van de wespen..... ook hangen de takken van de bomen dusdanig laag dat je moeilijk op je plekje kunt komen zonder beschadigingen aan bovenkant of zijkant van je camper. Voor een doorreisnachtje hooguit genoeg, maar wij gaan volgende keer ergens anders heen.
1 Jahr vor

Debra van Driel Kluit
Niederländisch
Heel mooi, rustig en schone klein camping, maar ruime plaatsen en genoeg schaduuw. Eigenaresse is Nederlands. Naast een prachtig Chateau en in een heel mooie dorp, leuk om s'avonds rond te lopen. Dicht bij Amiens en ook de Eerste Wereld Oorlog monumenten en museums. Gratis kersen om zelf te plukken.
1 Jahr vor

Adri
Niederländisch
Rustige camping, vriendelijke ontvangst. Bakker komt om 08.00 uur op de camping langs. Mogelijkheid het kasteel te bezoeken. Het is aan te raden van tevoren te bellen/mailen om een plaats te reserveren.
1 Jahr vor

Annienda
Niederländisch
We hebben hier zes dagen in alle rust gestaan. 'S Morgens trokken de meeste gasten weer verder en werd het heerlijk rustig op de camping. Rond een uur of drie begon het weer vol te stromen. Sanitair is netjes en wordt elke dag schoongemaakt. Kleine speeltuin voor kinderen. Vaak plaats, maar in de drukke periode wel verstandig om even te reserveren via de mail.
1 Jahr vor

Alet
Niederländisch
Mooi aangelegde camping naast een kasteel . Broodservice . Overdag is het er erg stil omdat de camping voornamelijk wordt gebruikt als doorgangsplek . Vlakbij amiens .
1 Jahr vor

Van Ranst Hans
Niederländisch
1 nachtje gekampeerd op doortocht naar de Vendée. Ruime verzorgde plaatsen, prima en net sanitair, honden gratis. Rustig dorp naast kasteel, spijtig dat het domein gesloten was wegens privé evenement, dat tot in de vroege uurtjes duurde (trouwfeest). Bakker komt smorgens langs, spijtig genoeg niet op het afgesproken uur.
1 Jahr vor

N Westrik
Niederländisch
We hebben deze camping bezocht als doorgangs camping en daar is deze camping prima geschikt voor. Het kasteel is ook te bezoeken. Sanitair is een beetje klein en het water is niet al te warm.
1 Jahr vor

yvonne
Niederländisch
In het verleden hier vaak geweest op heen- en terugreis naar het zuiden. Altijd heel goed bevallen. Nu wilden we niet al te ver van huis, maar wel graag naar Frankrijk. Geen moelijke keus. Bertangles, het is ontzettend goed bevallen daar wat langer te zijn. De camping wordt met groot enthousiasme en gedrevenheid gerund op een vriendelijke en behulpzame manier door de Nederlandse Ingrid, die perfect haar talen spreekt. Het terrein was gelukkig nog helemaal hetzelfde, al zolang als wij er komen (en das lang) verandert daar niets…… wat een heerlijkheid, nog steeds diezelfde fijne sfeer, de prachtige fruitbomen (waar je van mag plukken als er wat aan hangt) , schoon sanitair, ruime plaatsen, verzorgde grasmat, genoeg privacy.. Wij (en veel kampeerders met ons) hopen van ganser harte dat dit zo zal blijven. De eenvoud, de rust én je echt welkom te voelen draagt zeker bij aan een echt Frans vakantiegevoel. Bedankt Ingrid !! Tot ziens!!
1 Jahr vor

Mariëtte
Niederländisch
We waren blij dat we op het doortrekveld konden staan tijdens terugreis, de camping was vol. Helaas was het sanitair ronduit smerig en de douches veel te heet. Water in de douche liep niet weg, brrr vies! Onhygienisch: Geen urinoirs en het chemisch toilet moest worden geleegd in het gebouw. Geen schoonmaker gezien wat toch echt wel nodig was met zoveel extra gasten.
1 Jahr vor