Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (4 stimmen)

Le Batut

D902 - le Batut
F-12480, Saint Izaire
Frankreich

Le Batut ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Saint Izaire, Frankreich. Le Batut hat wifi, ein camping geschäft und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

EvaM
Niederländisch
Wat een fijne plek! Du Batut is een kleine, basic camping met alle noodzakelijke voorzieningen. Schoon sanitair (met wasmachine en zonder douchemuntjes), receptie met drankjes, zelfgemaakte tapas, frietjes, ijsjes en wat basisboodschappen, dagelijkse broodservice, regelmatig activiteiten voor de kinderen (vishengels maken, tekenen, textielworkshops). Elke week een kleinschalig concert met meestal ook een marktje met lokale producten voor een zeer schappelijke prijs. De camping is opgebouwd uit een aantal terrassen met ruime plaatsen en veel schaduw. Vanuit je tent wandel je zo de rivier in voor wat verkoeling. Wij hebben genoten van de gemoedelijkheid, ongedwongenheid en rust. De kinderen van het rondzwerven met vriendjes en van de rivier. De verhouding tussen Nederlanders en Fransen/Duitsers/Engelsen (ongeveer 50-50) vonden we een zeer groot pluspunt. Eigenaren Jeroen en Rosa zijn zeer hartelijk en maken dat je je direct thuis voelt.
1 Jahr vor

Anneke
Niederländisch
Een camping waar je lekker tot rust komt. Lekker zwemmen in de Tarn. Ook ideaal als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de omgeving. Beheerder doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. Vooral wanneer je niet zoveel hebt met de drukte en met douchemuntjes van grote slagboomcampings (douchen doe je gratis en voor niets en ook nog zo lang je dat zelf wilt bij du Batut) is du Batut beslist een aanrader.
1 Jahr vor

Piet
Niederländisch
De ligging is prachtig, aan de Tarn. Maar het allermooiste vonden we de sfeer op de camping. Lijkt of echt helemaal niemand zich ook maar ergens druk over maakt, zalig. We voelden ons er dermate goed thuis dat we ruim twee weken zijn gebleven ipv het geplande weekje. Het was wel even wennen aan de toch wat afgelegen plek. Buurtsupertje op een paar kilometer, maar een flinke supermarkt pas op 30 km. Benzinepomp 15 km. Chemisch toilet legen op een paar kilometer. Maar dat wende erg snel en vergt gewoon een beetje planning:). We hebben er een heerlijke tijd gehad en leuke mensen ontmoet.
1 Jahr vor

Jeroen & Miriam
Niederländisch
Kleine camping, direct aan rivier de Tarn. Beperkte voorzieningen maar gratis wifi en prettig persoonlijke benadering.
1 Jahr vor