Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (8 stimmen)

Lac de Bairon

Etang de Bairon, Ardennes
08390, Le Chesne
Frankreich

Lac de Bairon ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Le Chesne, Frankreich. Lac de Bairon hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Wilko Dul
Niederländisch
Zeer vriendelijke ontvangst door Patricia tijdens haar middagspauze. Zeer ruime plaatsen met voldoende schaduw, ter plekke uit te zoeken. Geweldig groot meer,fijn vis/zwemwater. Sanitair is wel gedateerd maar schoon genoeg. Grote supermarkten op 16 km afstand.
1 Jahr vor

Reinoud
Niederländisch
De camping maakte een zeer nette indruk. Er zijn al veel verbeteringen aangebracht. Heerlijk terras om buiten te eten; lekker eten en vriendelijk personeel. Sanitair is wat ouder maar schoon en de douchekoppen en bediening zijn nieuw. Er staan nu diverse leuke trekkershutten voor 2-4 personen, met veel voorzieningen, gezellig, goed bed, koelkast, etc. De helft van de camping is voor tenten en caravans en ziet er groen en netjes uit met vlakke, beschutte plekken.
1 Jahr vor

Appie Wagenaar
Niederländisch
Een maand gebruik gemaakt met diverse motorrijders om de omgeving te bezoeken. Wij waren zeer te vrede en geweldig ontvangen door de mensen. Niets was te veel! Ook gebruik gemaakt van het restaurant ook dat was perfect. Rustige camping aan het meer. Ook in 2018 gaan wij in de maand MEI om opnieuw te genieten van de omgeving en zullen dan ook gebruik maken van de trekkers hutten.
1 Jahr vor

Henk van der Meijden
Niederländisch
Dankzij de burgemeester van le Chesne is de camping in juli en augustus 2014 weer open. Zou zeker open moeten blijven maar er moeten wat aanpassingen komen. Heel aardige meid aan de receptie, spreekt ook engels en een klein beetje nederlands. Prachtige plek!!!
1 Jahr vor

F.J.Mellink
Niederländisch
Camping op video gezien via internet. Zag er heel goed uit. Echter, de eigenaar is failliet gegaan en een ander heeft de camping recent overgenomen.Volgens mij was e.e.a. nog niet op orde. De plekken zijn ruim. Maar het sanitair.... ik heb mijn twijfels of er dagelijks werd schoongemaakt. Het sanitair voldoet wel. Dagelijks komt de bakker, Er is geen campingwinkeltje. Le Chesne ligt even verderop maar is niet aan te fietsen. Aan het meer wordt flink gerecreeerd door Fransen uit de omgeving. Het leek mij niet echt geweldig zwemwater, maar ik ben ook niet echt een merenzwemmer.
1 Jahr vor

Marij van der Meer
Niederländisch
Ondanks de pogingen om de camping weer op te tillen, na het faillissement van de vorige eigenaar, tot een fijne camping, kunnen wij alleen maar concluderen, dat de nieuwe eigenaren met andere zaken bezig zijn, dan het bezorgen van een prettig verblijf aan de campinggasten op hun camping. De toiletten, douches en wastafels zijn te goor om te gebruiken. Heeel veeeel achterstallig onderhoud en absoluut niet gepoetst na een winterseizoen niet zijn gebruikt. Dit zou een goed programma voor Rob Geus worden als hij hier zijn onderzoekjes eens zou laten doen. Wel was men bezig om nieuwe verblijfsmogelijkheden te bouwen. Alsof dit in hun ogen belangijker was, dan eerst de camping in orde te brengen om voor een nieuw seizoen de gasten te ontvangen, Geen voorzieningen om een fles water te kopen of een brood te kopen of te bestellen, helemaal niets behalve een plek om je camper, tent of caravan neer te zetten, Bovendien voor deze overnachting moesten wij 21,-- betalen, terwijl wij de 2 weken er voor door Frankrijk van camping naar camping hebben gezworven voor veel minder geld wel waar voor ons geld kregen aangeboden. Voor ons dus nooit meer.
1 Jahr vor

Dhr Henk
Niederländisch
Duurste camping van onze 4 weken vakantie in Frankrijk. 20 euro.( Hebben op fantastische camping gestaan aan zee voor 17 euro) Geen water tappunten en zeer lauwe douches! Komen we nooit meer. Durven 9 euro te vragen voor 1 dag wifi
1 Jahr vor

Rhea Dopmeijer
Niederländisch
Camping s dit jaar weer het seizoen geopend van 1 april tot 1 oktober. De vorige beheerder Homair heeft alles verwaarloisd achter gelaten 2 jaar geleden. Echtpaar probeert nu doorstart te maken. Ligging langs het meer in 3 etages met zeer ruime plaatsen. Sanitair wordt dagelijks schoon gehouden. Friterie geopend op woensdag, vrijdag en weekend avonden. Municipal camping net goedkoop tarief. 18€ per dag voor 2 personen met auto, tent/caravan en stroom. Voor wie houdt van surfen, zeilen en karper vissen een uitgelezen plaats. Wij staan hierunu 29 jaar en hopen de 30 vol te maken in het mooie Ardenner landschap in Frankrijk. Vanuit Zwolle 460 km
1 Jahr vor