Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (6 stimmen)

La Vallee de Roussy

Route de Vabre
81330, Vabre
Frankreich

La Vallee de Roussy ist ein Campingplatz in Vabre, Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Suzanne
Niederländisch
Als je van rust, natuur en Belgische gastvrijheid houdt, dan mag je deze Camping niet overslaan. Het leven (en eten) is er simpel en puur en precies zoals het zou moeten zijn. De moules et frites moet je geproefd hebben!Zet je tent neer op één van de ruime plekken langs een kabbelende beek, of huur een van de pagode's. Voor de wandelliefhebber is de camping een prima uitgangspunt voor de goed aangegeven looproutes, en als startpunt voor leuke ritten naar de oude dorpjes en historische steden in de omgeving. We komen hier zeker vaker naar terug!
1 Jahr vor

Fam. Van Hal
Niederländisch
Deze kleine camping ligt midden in prachtige natuur. Bossen, kleine beekjes die de berg afstromen, mooie wandelroutes, tunnels van de voormalige spoorlijn (spannend om met de kinderen doorheen te wandelen). We mochten zelf een plek uitkiezen voor onze vouwwagen. Veel mooie, ruime plaatsen langs het zacht stromend riviertje. De beheerders zijn erg vriendelijk. Zorgen voor alles wat je eventueel nodig hebt; stroom, broodjes, schepnetjes om rivierkreeftjes te vangen .... In de kantine kun je lekker wat drinken en een kleinigheid eten, zoals een lekkere pizza, frietjes met een hamburger of een tosti. Het gaat allemaal gemoedelijk en in een rustig tempo. Dus verwacht geen snelservice. Een echte aanrader om van rust en natuur te genieten. Ook met kinderen (6 en 8 jaar)!
1 Jahr vor

Christiane, Ivonne
Niederländisch
De camping is na een moeilijke start (overstroming vorige winter) nu terug operationeel en de eigenaar is ook begonnen met de aanleg van 2 petanque-banen. Zeer rustige camping in de mooie natuur. Spijtig dat de verhuur-tenten er niet meer zijn. ( Zijn weggespoeld tijdens de overstroming) In het restaurant - snackbar is het mogelijk ook maaltijden af te halen of lekker te genieten op het terras. Kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten en de grotere vissen of een stevige wandeling maken op de oude spoorweg bedding. Het bezoek aan de Sidobre is echt de moeite waard.
1 Jahr vor

Ann Claes
Niederländisch
Waren hier eerder geweest en is nu helemaal vernieuwd, echt aangenaam. De ingerichte staantenten zijn ideaal, ook met kinderen. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers!
1 Jahr vor

Carine Oudejans
Niederländisch
De mooie groene natuur,het prachtige riviertje om te vissen,de ruime kampeerplekken en niet te vergeten de uiterst vriendelijke en behulpzame nieuwe uitbaters hebben ons een heerlijke vakantie bezorgd. We gaan zeker terug.
1 Jahr vor

carine oudejans
Niederländisch
Recht vanaf de camping maak je de mooiste wandelingen, het natuurpark de Sidobre ligt vlakbij. Ook voor mountainbikers is het hier het paradijs, groen en rustig.De camping ligt direkt aan de rivier, om te zwemmen en ook te vissen! De nieuwe uitbaters zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het restaurantje was nog niet af, waarschijnlijk eind deze maand.We komen nog een keer terug.
1 Jahr vor