Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
5 / 5 (5 stimmen)

La Promenade

Quai des Mariniers
49570, Champtocé-sur-Loire
Frankreich

La Promenade ist ein Campingplatz in Champtocé-sur-Loire, Frankreich. La Promenade hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Nicole jordan
Niederländisch
Heerlijk rustig, aardige mensen en super schoon sanitair.
1 Jahr vor

Anja
Niederländisch
De camping is gelegen aan een dijk, achter de dijk stroomt de Loire. Je mag niet zwemmen in de Loire en het is verboden om over het zand naar de Loire te lopen. Het zwembad van de camping is gelegen aan de overzijde van de camping. Sommige dorpsbewoners rijden wel iets snel over deze weg, dus voor kinderen is het goed opletten met oversteken. Het dorp ligt op loopafstand. Toen wij er waren in het voorseizoen was het nog erg rustig op de camping. Aanrader om te bezoeken, als je van tuinen houdt, Parc Oriental de Maulévrier. Wij kunnen geen advies geven over de animatie in het hoogseizoen. Ons lijkt het geen geschikte camping voor ouders met wat oudere kinderen. Maar voor kleinere kinderen is er wel een speeltuin.
1 Jahr vor

HV
Niederländisch
Een heel fijne camping met super vriendelijk personeel. Direct aan de Loire ,goed om te fietsen. In een prachtige omgeving tussen de wijnvelden
1 Jahr vor

familie van Dellen
Niederländisch
dit is een heerlijke kleine familiecamping die gerund wordt door hele lieve mensen die altijd en alles voor je willen doen om van jouw vakantie een feest te maken. Waar je persoonlijk verwelkomt wordt met een gezellig samen zijn en waar de wifi gratis en aanwezig is.
1 Jahr vor

Ad van Heeswijk
Niederländisch
Vriendelijke ontvangst door ontzettend aardige eigenaars ( Marie-Claire en Loïc ) die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken.Wij hadden een mobile home confort gehuurd, wat een goede keuze bleek..Deze was zo goed als nieuw, en compleet ingericht. De camping heeft heel ruime plaatsen, en een leuk zwembadje.Vanaf de camping worden canotochten georganiseerd, en petanquetoernooien. Wij hebben in de omgeving heel leuke fietstochten gemaakt. Ook kun de op de camping ontbijten, en snacks bestellen. Ook is er de mogelijkheid om iedere dag verse brood en croissants te bestellen.
1 Jahr vor