Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (10 stimmen)

La Forêt du Morvan

La forêt
58370, Larochemillay
Frankreich

La Forêt du Morvan ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Larochemillay, Frankreich. La Forêt du Morvan hat wifi, ein camping geschäft und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Vakantie 2021
Niederländisch
Betreft veelal zelf "service" , je pakt een product bij de "bar" of de "winkel" je schrijft dat op een briefje met je plaats nr en naam. Lijkt goed te werken. Het sanitair is netjes, ruim maar richting einde vd week hing er een urine lucht. Het privé sanitair is in de schuur gevestigd. De te huren koelkasten staan ook in de schuur zonder noemenswaardig slot, met je naam erop geschreven, maar onder de (af)wasbakken wat niet erg handig is. Rond spitsuur is het druk in de ruimte en lastig om bij de koelkast te komen. De speelschuur is niet erg veilig. Midden in de ruimte hangt een touw waarmee kinderen door de schuur slingeren, doorwaar de kleintjes spelen. De schuur is door oranje steen gruis/stof (?) niet zo fris, na het spelen schone kleding nodig. Prachtige omgeving, vriendelijke eigenaren. Onze plaats was niet zo ruim, zonder water punt en uitzicht. Veel ons kent ons. Táble d'hote is goed verzorgd. Genoeg te doen voor kinderen .
3 Monate vor

Nauta
Niederländisch
Een mooie camping met zeer ruime plaatsen. De meeste plekken hebben een mooi uitzicht, alleen de plakken aan de rand liggen verlaagd zodat je geen uitzicht hebt. Het is soms een flink stuk lopen naar het sanitair, ook zijn er geen water toppunten verder op de camping. Er zijn producten op de camping te krijg maar deze zijn aardig aan de prijs, net als de de huur voor picknick tafels, parasols e.d. Dit jaagt de prijs aardig omhoog, wat ik niet helemaal vind passen bij dit type camping. Eenvoud staat voorop en dat is de charme van deze camping, maar de prijzen zijn niet helemaal in verhouding hiertoe. Wij vonden verder de omgeving tegenvallen. Om te wandelen is het mooi, maar verder is er niets leuks in de omgeving te zien dan bos. Autun is een leuke stad. De rest ligt op grotere afstand. Voornamelijk jonge gezinnen die de camping niet af hoeven omdat de kinderen zich er zo goed kunnen vermaken.
3 Monate vor

Marte
Niederländisch
Afgelopen zomervakantie zijn wij met onze kinderen van 2 en 4 jaar een week op la foret du morvan geweest. Wij waren direct onder de indruk van de prachtige tentplekken, groot opgezet, bijna allemaal met prachtig uitzicht en genoeg privacy. De kinderen konden al snel de weg vinden naar de speelschuur en ze hadden elke ochtend veel plezier bij de knutselclub. We hebben lekker gezwommen in het meertje en de kleinste was blij met de grote trampoline die daarnaast gelegen is. De familie Hoekstra gaat zo hartelijk om met de gasten en je voelt je direct op je gemak. We komen graag volgend jaar weer terug!
1 Jahr vor

Petra
Niederländisch
Wat een heerlijke plek voor mensen die houden van rust, ruimte, kleinschalig vermaak en ontzorgd worden... prachtige ruime plekken die door het hoogteverschil goede privacy hebben. Veel kleinschalig vermaak voor de kinderen in de speelschuren en met de diertjes, en door enkele simpele georganiseerde activiteiten zoals knutselen en avondspel. Meertje was prima verkoeling. Ijsjes en drinken gaat dmv selfservice en diverse keren per week maaltijd verzorgd, andere dagen snacks afhalen. Jan en Joke behulpzaam en super vriendelijk. Helaas geen waterputten verspreid over camping, maar dat is dan ook het enige aandachtspuntje. Omgeving vooral natuur en geschikt voor wandelen, meren op wat verdere afstand rijden. Plek om terug te komen!
1 Jahr vor

Caroline
Niederländisch
Gezellige, ruim opgezette camping. Wij prezen ons gelukkig met een grote schaduwrijke plek aan de rand van het bos. Onze kids van 13 en 15 jaar vermaakten zich eindeloos in het zwemmeer en in de schuur met air hockey- en pooltafel. Vanaf de camping meerdere mooie wandelingen gemaakt. Goede voorzieningen, self service bar en winkeltje voor redelijke prijzen. Brood wordt ‘s morgens naar je plekje gebracht. Heerlijk verwend tijdens de table d’hôtes. Goede communicatie vooraf bij het reserveren. Echt een aanrader voor gezinnen die een gemoedelijke, kleinschalige camping In een landelijke omgeving zoeken.
1 Jahr vor

Tim
Niederländisch
Lekkere overzichtelijkere camping, fantastisch voor kinderen. Heerlijk zwemmeertje. Mooie ruime plaatsen en ongeorganiseerd op een leuke manier :)
1 Jahr vor

Jinne Das
Niederländisch
Alle ingrediënten voor een topvakantie zijn aanwezig. Prachtige ruime (privé) plekken met mooi uitzicht. Daarnaast kun je twee keer per week aanschuiven bij een 3-gangen diner en is er 1 x pizza avond. Voor kinderen is overal aan gedacht: van knutseluurtje tot kampvuur tot speeltuin. Er is ook een klein meertje om af te koelen en naar waterinsecten te vissen. Wij komen hier zeker nog eens terug!
1 Jahr vor

Akkerins
Niederländisch
Via een tip kwamen we bij deze prachtige,unieke boerderijcamping. Midden in de natuur waarbij je s'avonds prachtige uilen,krekels en andere dieren hoort. Zo stil dat het in de avond en ook overdag is hebben we als heel prettig ervaren. Als je wilt kun je de drukte opzoeken bij de centrale plek waar je een drankje kunt doen,mensen ontmoeten en kinderen spelen. Het zwemmeertje was heerlijk! Elke dag plonsen we in het water en hebben we dikke lol gehad. De kippen,ezels,konijnen en cavias waren een ware belevenis voor de kinderen. Zulke ruime plekken wat heel veel privacy geeft,je eigen plekje waar je heerlijk rustig buiten kunt genieten. Het heerlijke eten 3 x in de week is een aanrader en aanvulling! Er is zo ontzettend veel te doen in de omgeving! Mooie stadjes,markten en wandelingen. Een groot zwemmeer(uurtje rijden) picknickplekjes en de prachtige oude opgraving met museum. We zouden een week blijven maar dat werden er twee?
1 Jahr vor

Fam. Jansen
Niederländisch
De ligging van de camping is mooi maar erg af gelegen. Prima plek om tot rust te komen in een prettige sfeer. De camping is geschikt voor jonge kinderen maar de speelschuur voor de kinderen is wel heel erg stoffig. We hebben een keer mee gegeten op de camping; het was best lekker maar de prijs was eigenlijk niet in verhouding.
1 Jahr vor

Pauline
Niederländisch
Heerlijk rustige plek, zeker in t voor en naseizoen , grote ruime plaatsen , geweldig uitzicht, prachtige wandel omgeving en leuke dorpjes,weinig kinderen in t naseizoen, echt nog een kampeercamping zonder poespas.wij waren hier van 3 - 11 sept. Jammer dat de table d, hote er niet meer was in sept.
1 Jahr vor