Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (9 stimmen)

La Bageasse

La Chaud
43100, Brioude
Frankreich

La Bageasse ist ein Campingplatz in Brioude, Frankreich. La Bageasse hat wifi, ein camping geschäft, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

rainbow
Niederländisch
Wij bezochten enkel de Plage van Camping Bageasse, aan de Allier, (Plage Allierla) De Plage is gelegen naast de camping waar zich een taverne bevindt, en waar je kanoën en kayaks kan huren. Er is een eerste hulppost, en het sanitair en de kleedhokjes waren netjes. Van 1 juli tot 31 augustus kan je hier bewaakt rivier zwemmen van 13.00 tot 19.00 u. Het is zowat de enige plek in de omgeving waar je bewaakt kan zwemmen, en er is ambiance verzekerd. Er zijn picknicktafels, en de bediening van het personeel is vriendelijk. Het gedeelte van de rivier waar zwemmen toegelaten is, is duidelijk afgebakend en de redder alert. Kindvriendelijk!
1 Jahr vor

Fam Bouillon- Clarebout
Niederländisch
De locatie is best aardig ,aangename afgebakende plaatsen met wat schaduw langs de Allier ,waar je een verfrissende duik kunt nemen De ontvangst correct zonder meer . De man in de bar waar je brood moet bestellen is niet te vriendelijk,brood van matige kwaliteit . De meeste mensen op de camping blijven maar 1 nacht, er zijn veel mensen aangekomen dus heeft men het vrouwen sanitair open gemaakt dat zeker van vorig seizoen niet gepoetst is Nu ja ,De volgende dag heeft niemand gepoetst,ook niet de dag erna .De vrouw van de receptie komt nooit tot het eind van de caming ,vorige vuilzak is hier gewoon blijven staan. Wij waren hier begin jullie en het krioelt hier s'avonds van de muggen je moest bijna binnen zitten niettegenstaande het mooie weer, Brioude is zeker een bezoek waard en de wandeling die start vanaf de camping naar la veille Brioude is leuk. Gezellig wijnmuseum met gelegenheid iets te eten of drinken. De bakker voor het musee heeft super brood en gebak.
1 Jahr vor

Jan Cunnen
Niederländisch
De gastvrijheid , de schitterende grote plaatsen en het mooie uitzicht van elke plaats. De stad op loopafstand en een gezellige bar
1 Jahr vor

dsmeijers
Niederländisch
Juni 2014. Geen veranderingen tov ons vorige bezoek. Toiletpapier bij het sanitair zou wel handig zijn. Omgeving zeer de moeite waard bv.valei van de Allier, en Besle.
1 Jahr vor

dsmeijers
Niederländisch
Plus: ruime plaatsen. Snackbar met pizza's. Dichtbij rivier Allier met breed zwemgebied. Dichtbij mooi Brioude met leuke terassen. Leuke dorpjes in de buurt. Zon en schaduw. Min: wifi beperkt tot receptie. Weinig tot geen watertappunten. Lauw afwaswater douches wel warm. Matige schoonmaak.
1 Jahr vor

Van Rompaey Domien
Niederländisch
Na 12.30 uur met de caravan te hebben gereden zochten we een camping, die vonde we in Brioude achter Clermant-Ferrand. Toe we vroegen of we één nacht konden blijven antwoorde de campinguitbater "dat hangt ervan af" wij vragen hoezo? Zijn jullie belgen? wij ; ja, walen of vlamingen?, wij ; vlamingen. . . ah zegt hij dan heb ik geen plaats voor jullie. Wij vragen naar het waarom, en volgens hem maken wij het de walen lastig. . .Toen heb ik hem in een franse kolleire de situatie in ons land uitgelegd waarna we konden blijven voor een nachtje! Waar gaan we heen dat de campingbazen al op taal beginnen te selecteren. Voor de rest hebben we een rustige nacht gehad, en er s'avonds nog iets gegeten en gezwommen. S' morgens vroeg zijn we na het ontbijt doorgereden naar onze camping in Vallon-Pont-D'arc waar we al jaren welkom zijn!
1 Jahr vor

J.Karsten
Niederländisch
Camping een eindje buiten Brioude(± 3 km) aan een doodlopende weg.Camping oogt wat minder gezellig naar ons idee omdat de camping smal en lang is.Wij verbleven in 1 van de huisjes bovenaan(nr.11) de camping en mistten toch wel de gezellige sfeer die een camping moet hebben.Het zag er verder wel verzorgd en schoon uit en het zwembad was ook netjes.Huisjes waren netjes maar sober ingericht.Wel MET vaatwasser. We hadden wel een mooi uitzicht vanuit het huisje met een overdekte veranda.Veel mooie oude plaatsjes in de buurt.Boodschappen(Casino,Carrefour,Lidl,Aldi) en benzine in Brioude zelf.
1 Jahr vor

Van der Spoel
Niederländisch
Druk en hectisch, voor NLD'ers alleen voor een nacht aan te raden. De goede camping in de buurt ligt in Paulhaguet (15k verderop). Brioude overslaan dus.
1 Jahr vor

M. Vissers
Niederländisch
We kregen een plek op een matig onderhouden stuk. Kaalgesnoeide doornstruiken als afbakening, slechts 1 kraantje voor 20 gasten, afwassen met koud water, elke avond een grote groep jeugdige kanoöers die de hele avond over de camping schreeuwen! Na twee nachten hielden we het voor gezien!
1 Jahr vor