Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Waschmaschinen
4.5 / 5 (5 stimmen)

Framissima Nature

63 avenue Port d'Albret
F-40140, Port d'Albert-Soustons
Frankreich

Framissima Nature ist ein Campingplatz mit 200 Stellplätzen in Port d'Albert-Soustons, Frankreich. Framissima Nature hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

fam. kraha
Niederländisch
Het is een vrij rustige autoloze camping. Het geheel ziet er netjes uit. Het is wel handig een fiets te huren of mee te nemen vanwege de omgeving en ook op de camping. Dat kan prima op de camping en ook in de dorpen er omheen.
1 Jahr vor

Kim
Niederländisch
Camping met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben 11 dagen in een bungalow tent gezeten. De tent is groot genoeg voor twee personen, maar voor vier personen is het aan de krappe kant. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Klein supermarktje met vers brood en een super leuk zwembad. Vooraf gelezen dat de camping beschikt over wifi in openbare gelegenheden, maar deze wifi was soms erg slecht. Animatie was voldoende (ook veel voor kinderen), maar allemaal in het Frans en aangezien wij geen Frans spreken was hier dus niks van te begrijpen. Sommige avonden ging de animatie tot 1 uur 's nachts door, en dat was erg goed te horen. Wij hebben voor 3 dagen fietsen gehuurd (€64 voor 2 fietsen) op de camping, maar ook dit was abracadabra aangezien de man die hier werkte amper een woord Engels sprak. Ligging is erg goed. Naast een groot meer gelegen en ca. 6 km van het strand met leuke winkeltjes en restaurantjes. Deze afstand is goed met de fiets af te leggen, want er is een speciaal fietspad aangelegd. Supermarkt (Lidl) is op ongeveer 1 km afstand en het stadje Soustons op ongeveer 2 km afstand.
1 Jahr vor

Katinka
Niederländisch
Het is een mooi, nieuw park met goede chalets. We zijn positief over dit park, echter er zijn ook een paar nadelen: 1)geen auto's op het park, betekent dat je vaak 500 m naar voren moet lopen voordat je in je auto kan stappen.Boodschappen zijn zwaar om 500 m te dragen 2) veel bomen gekapt in het nieuwe gedeelte, waardoor ligging minder mooi is 3)kinder / jeugd animatie is geweldig georganiseerd, echter alleen in de Franse taal. De leiding spreekt nauwelijks Engels en doet daardoor ook geen moeite om buitenlandse kinderen mee te nemen in het spel. Zelfs bij voetbal en waterpolo werden onze tieners bewust buitengesloten. 4) De animatie gaat tot 's nachts 24:00 door. Kleine kinderen lagen lang te huilen . . .. 5) het zwembad is mooi, echter het is gericht op kinderen tot ongeveer 10 jaar. Tieners hebben er geen vertier. Het diepe gedeelte is klein ( 5 * 5 meter) 6) afstand naar strand is 7 km. te ver om te lopen. Positief:-lakens werden na een week verschoond-receptie spreekt goed Engels
1 Jahr vor

goeminne
Niederländisch
we hebben een leuke, aangename, fantastische reis achter de rug. camping Framissima Nature is een domein gelegen in het groen. Er worden de hele dag activiteiten voorzien voor jong en oud. Er zijn veel sportmogelijkheden op het domein die je gratis kan beoefenen. De animatoren en het personeel op het domein zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig. Het sanitair bij het zwembad wordt verschillende keren per dag gereinigd en ontsmet. Het zwembad heeft geen indrukwekkende glijbanen, wij misten dit niet. We hebben lekker en betaalbaar gegeten in het restaurant. een 3-tal avonden per week organiseren ze thema- avonden. We hebben veel gefietst, vertrokken aan het domein en zo het hele fietsnetwerk gevolgd. de fietspaden zijn zeer goed en veilig aangelegd. We bezochten Bayonne, Seignosse, Hossegor, Capbreton, Vieux Boucau, Port d' Albret , Dax, Léon. we logeerden in een bungalow tent. doordat het 's avonds afkoelt, hebben we het niet te warm gehad in de tent.
1 Jahr vor

Familie Bram
Niederländisch
Prima vakantie gehad, camping is Franstalig georiënteerd. De tenten zijn prima en de zeewind zorgt voor een heerlijk klimaat. Autovrij is even wennen. De golfkarretjes brengen je met bagage naar de accomodatie en dat Is prima maar ondertussen scheuren Schoonmaakploeg en TD wel vol gas over het (stoffige) terrein en fietst men ook massaal. Boodschappen kan je of sjouwen of met een kruiwagen naar je plek brengen, als je dan achteraan zit zoals wij Is dit wel ff bikkelen. Voor ons dan toch liever de auto bij de tent in het vervolg. (Parkeerplaats is best vol en erg stoffig, auto zag er niet meer uit na 2 weken). WiFi bij zwembad en receptie is gratis en open. Hierdoor ook erg wisselend in snelheid en beschikbaarheid. Over alles valt iets te zeuren maar we hebben een prima vakantie gehad en zijn lekker bruin geworden. Prijzen zijn meer dan goed te noemen bij het restaurant, winkeltje heeft uiteraard een beperkt aanbod voor de welbekende hogere prijzen.
1 Jahr vor