Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (7 stimmen)

Ensoya

54, Avenue de Perpignan
11130, Sigean
Frankreich

Ensoya ist ein Campingplatz in Sigean , Frankreich. Ensoya hat wifi und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Kochgelegenheit
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

daniel
Niederländisch
op camping kan je niets doen ,is geen kantiene, geen zwembad waar ja dagelijks voor heel de dag naar toe kan ,je betaald wifi maar wekt sommige dagen niet eens ,openbaar sanitair is vuil on hygienisch en ver ouderd , zelf niet bruikbaar ook de wc'sopenbaar ,bij sanitair heel vuil , hebben moeten vragen om het onkruid en gras af te willen doen voor onze caravan geen ligzetels, wel vriendelijk personeel die willen helpen waar het kan en mogelijk is !maar meestal niet mogelijk enz.je bent verplicht om steeds weg te rijden naar ergens omdat er niets is zelf niet om iets te drinken op de camping ,betanque pleinen staat vol met onkruid enz;
1 Jahr vor

Aalders
Niederländisch
2 weken een mobile Home geboekt. De mobile home's staan hutje mutje op elkaar, je kijkt naar elkaar als je buiten zit. Wij hadden geluk met ons plekje wat meer 'privé' gevoel gaf. Het zwembad is overdekt en diep, echt niet fijn met kleine kinderen (van ons 0 en 2) er ligt dor gras of steentjes. De site is veeeel mooier dan de werkelijkheid. Er is een mini speeltuintje maar Ah begin van de camping, er zijn geen verspreide speeltuintjes of een pierenbadje. De omgeving is daarentegen erg mooi, veel zandstranden en veel leuke dingen te doen tussen de 15 / 30 minuten rijden. Zuid Frankrijk is prachtig en zullen er opnieuw een keer naartoe gaan, maar noooit meer naar deze camping.
1 Jahr vor

roselmac
Niederländisch
Een heel Afrikaanse sfeer, vooral het nabijgelegen Sigean reservaat…Je waant je op safari in Kenia :d…Door in de goed uitgeruste tenten te slapen hebben we dit gevoel behouden, het was origineel en het leek in de verste verte niet op klassiek kamperen…Over het algemeen zijn de service en faciliteiten goed…Alleen jammer dat ik mijn camera was vergeten, we hadden graag wat leuke foto’s gemaakt : / Maar ik kom zeker terug!
1 Jahr vor

maxknoester
Niederländisch
De camping ligt ideaal ten opzichte van het dorp, waar je door een wirwar van straatjes kunt dwalen maar altijd weer centraal uitkomt. Verderop beschikt Port-la-Nouvelle over een uitstekend zandstrand met schoon, rustig water. Als de wind opsteekt (en dat gebeurt zo nu en dan zeker) kan het water wat ruiger zijn. De douches bij het sanitairblok zijn ruim en schoon, alleen wil het warme water niet altijd meewerken. Op de toiletten is de hygiëne iets verder te zoeken. Bovendien is bij de afwerking van de camping weinig oog voor detail geweest. Zo steken hier en daar vervaarlijk rubberen slangen boven de grond uit. Daarbij moet ik wel zeggen dat het allemaal nog een beetje 'work in progress' lijkt. Bij onze aankomst stonden er bijvoorbeeld niet eens slagbomen in de grond. Die werden een week later geplaatst. Nog één minpunt: het zwembad is niet privé, niet geschikt voor kleine kinderen (zonder bandjes althans) en niet toegankelijk met een lange zwembroek.
1 Jahr vor

Emi-Dub
Niederländisch
Formidabele ontvangst en onvergetelijke ervaring. Tweede vakantie hier en opnieuw heel aangenaam. We komen snel terug voor een volgende vakantie.
1 Jahr vor

Jani
Niederländisch
Echt een plek om te ontspannen en te relaxen, ik raad deze plek absoluut aan iedereen aan : )
1 Jahr vor

Rene
Niederländisch
camping die beloftes absoluut niet waarmaakt. Er is GEEN juniorclub en dus geen kinderanimatie! Het zwembad (met alleen een binnenbad) van de plaatselijke bevolking -waar camping Ensoya gebruik van maakt- is net zo oud als de camping zelf en vaker gesloten dan open in de periode dat wij er waren. Het ´´speeltuintje´´ bestaat uit 1 klimrek die tegen een stoffige toegangsweg ligt en er was GEEN wifi. Deze camping is totaal ongeschikt voor mensen met kleine kinderen.
1 Jahr vor