Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (10 stimmen)

De L'Ile

1, Rue de Pontarlier
F-25110, Pont les Moulins
Frankreich

De L'Ile ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Pont les Moulins, Frankreich. De L'Ile hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Johan Melgers
Niederländisch
Goed verblijf...maar Hollandse TV op Canaal Digitaal is zeer problematisch. Ondanks de enorme hulp van de eigenaar/ beheerder van de camping. Normaal hoef ik geen TV maar nu was er de Championleage met Ajax dus.....TV uitgevallen op de dag dat Ajax speelde....gelukkig was er goed internet bij de receptie.
1 Jahr vor

E. Baas
Niederländisch
Lieflijk aan een riviertje, kleine camping met ruime plaatsen. Spontaan beland, in eerste instantie enthousiast. Maar.... toen we 's ochtends om 6:00 gewekt werden door het zware vrachtverkeer wat over het naastgelegen weggetje banjerde werden we iets minder vrolijk. Dit ging zo iedere ochtend, sommige chauffeurs vonden het ook grappig om dan te toeteren... :-( Hier kan de camping niks aan doen maar het gaf mij geen relaxed vakantiegevoel om zo de dag te beginnen. Niet iedereen vindt dit hinderlijk, even uitproberen is altijd de moeite waard.
1 Jahr vor

Theo en Tonnie
Niederländisch
Een rustige en mooi gelegen camping. Sanitair wordt keurig onderhouden net als het terrein. In de omgeving is veel te doen. De natuur is prachtig en leent zich voor diverse activiteiten zoals wandelen, fietsen en nog veel meer. Thomas en Jacqueline, de campingeigenaren, zijn bijzonder gastvrij en doen er alles aan om het de gasten na de zin te maken. Ook geven zij graag informatie over de activiteiten in de omgeving.
1 Jahr vor

Kirsten
Niederländisch
Mooie groene camping gelegen aan riviertje. Een mix van Duitsers, Zwitsers, Fransen en Nederlanders. Sober maar schoon sanitair. S morgens vers brood, s avonds iets eten of drinken op het kleine terras. Thomas en Jacqueline zijn zeer gastvrij!
1 Jahr vor

K
Niederländisch
Mooie groene camping gelegen aan riviertje. Een mix van Duitsers, Zwitsers, Fransen en Nederlanders. Sober maar schoon sanitair. S morgens vers brood, s avonds iets eten of drinken op het kleine terras. Thomas en Jacqueline zijn zeer gastvrij!
1 Jahr vor

Akkers
Niederländisch
Super leuke kleinschalige camping, met vriendelijke behulpzame eigenaren. Eenvoudig, maar een verademing vergeleken de vele overvolle campings. Sanitair erg schoon en ze brengen een bordje friet met cordon blue bij je tentje. Zo kan het dus allemaal ook!
1 Jahr vor

Gerard Buitink
Niederländisch
Deze camping is prima onderhouden en overzichtelijk. De camping straalt rust uit en ligt in een prachtige omgeving. Het is eem prima uitvaslbasis voor wandel- fiets- en autotochten in het mooie gebied. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas ligt de camping aan de drukke D50. In het spitsuur veroorzaakt het verkeer daarop veel lawaai. Overdag is dat aanmerkelijk minder en 's avonds is het er gewoon rustig.
1 Jahr vor

Fam. de Groot
Niederländisch
Aankomst was welkom maar dat was dan ook het enige... Maar een douche beschikbaar voor de gehele camping! Ook de 2 honden van de eigenaar liepen los over het gehele terrein. De hondenstront lag overal... We waren uitgegaan van de reviews op zoover maar daar kunnen wij ons totaal niet in vinden. Nooit meer voor ons dus.
1 Jahr vor

dixividi
Niederländisch
Camping ligt prima. Net onder Baume les Dames. Je kunt alle kanten op voor uitstapjes. De eigenaren zijn bijzonder betrokken en erg vriendelijk. We hebben meegedaan met de barbecue en dat was erg leuk. 'Der Ruti' was er met de accordeon en de eigenaren ging met de gasten voetballen. De camping ligt tussen 2 riviertjes in. De weg hebben wij geen last van gehad. We haebben een stacaraavn gehuurd met prachtige veranda. Omgeving is erg leuk. Besancon, groten, watervallen noem het maar op.
1 Jahr vor

N. v.d. Berk
Niederländisch
Camping bezocht, lag aan zeer drukke bisweg D50 met veel zwaar vrachtverkeer, sanitair echt niet meer van deze tijd wel schoon. Zijn na een dag vertrokken i.v.m. het lawaai van het vrachtverkeer, 5 km verder naar Baume Les Dames,daar mooie rustige camping met ruime plekken zijn daar ruim en week gebleven, een aanrader als je van rust houdt.
1 Jahr vor