Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (10 stimmen)

Cala Gogo

Avenue Armand Lanoux - Les Capellans - Plage de la Lagune
F-66750, St. Cyprien
Frankreich

Camping Cala Gogo in Spanje heeft een goede ligging direct aan zee. Houd er rekening mee dat er in de zomer veel Fransen zijn en de animatie hier vooral op is gericht. Er is een zwembad aanwezig met apart kindergedeelte. Naast een bezoek aan het strand en Lloret de Mar zit je ook vlakbij Girona (drie kwartier rijden).

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Fam. de Vries
Niederländisch
Het is echt een heerlijke camping. Aardige receptie, lekker strand, mooi zwembad en het restaurant is ook oké maar die animatie is echt waardeloos. Volledig Frans gericht en natuurlijk je bent in Frankrijk op vakantie maar als er dan karaoke met alleen voor ons onbekende Franse liedjes wordt gehouden en verder ook bijna alle avonden alles in rap Frans wordt gepresenteerd zodat 9 van de 10 buitenlanders er echt niets van snappen is dat niet aantrekkelijk om naartoe te gaan en als het dan ook nog eens zo hard over de camping schalt dat je bij de tent haast geen gesprek kunt voeren en dat ook nog eens in het naseizoen waarin er voornamelijk oudere gasten op de camping staan, dat maakt dat de avonden dus niet zo gezellig zijn op camping Cala Gogo. Zo jammer... anders zouden we volgend jaar absoluut weer zijn gegaan.
1 Monat vor

Robmaxim
Niederländisch
Het volume van de geluidsinstallatie staat zodanig hard dat zelfs in de uiterste hoeken van de camping het te horen is. De overlast begint om 21 uur en als het tegen zit wel tot 23:30 uur. Dit is ontzettend jammer, want de camping is verder echt goed. Mooie plaatsen, variërend van ruim tot zeer ruim. Mooi aangelegd, opgeruimd en schoon maar gedateerd sanitair. Jammer dat zij zichzelf met deze geluidsoverlast tekort doen.
2 Monate vor

RobbyM
Niederländisch
Wat heeft het management van deze camping doen besluiten dat er elke avond entertainment moet zijn waar iedereen die op deze camping staat "verplicht" is naar te luisteren. Het volume van de geluidsinstallatie staat zodanig hard dat zelfs in de uiterste hoeken van de camping het te horen is. De overlast begint om 21 uur en als het tegen zit wel tot 23:30 uur. Dit is zo'n overlast, waarbij zij de campinggasten  niet serieus nemen. Dit is ontzettend jammer, want de camping is verder echt goed. Mooie plaatsen, varieerd van ruim tot zeer ruim. Mooi aangelegd, opgeruimd en schoon maar gedateerd sanitair. Jammer dat zij zichzelf met deze geluidsoverlast tekort doen. Ik kan mij niet voorstellen dat andere gasten van deze camping geen overlast hebben ervaren.
2 Monate vor

Co
Niederländisch
Mobile home geweldig, vriendelijk personeel
3 Monate vor

Angelique
Niederländisch
Deze camping heeft sinds zomer 2020 haar animatie beleid aangepast en is nu veranderd in een herriebak waar vrijwel iedere avond tot 00.00 animatie is die tot over de hele camping te horen is. Aangezien betaling bij aankomst, kun je geen kant meer op. Let op: aan de zijkant (de 600 reeks) heeft veel last van de naastgelegen club en nachtelijke parkeerparty’s. Ook veel Fransen die hier al jaren komen en op hun vaste plek staan. Jammer, want de camping ligt direct aan een prachtig strand en heeft een prachtig zwembad. Wanneer een beetje minder herrie, had dit een uniek pareltje kunnen zijn in deze streek.
3 Monate vor

Joop
Niederländisch
we hadden een huisje gehuurd, voor de eerste keer. Normaal staan we altijd op de camping, maar moet zeggen is ons goed bevallen.Huisje is van 2015 (stacaravan) en ziet er goed uit, netjes en alles voor handen. Mooie grote koelkast, alleen jammer van de wollen dekens die niet gewassen worden of vervangen worden door nieuwe cq schone. Camping ligt erg rustig, maar wel direct aan de zee. Keurig netjes op de camping en alles goed schoon, sanitair wat we gezien hebben, was netjes. Mooie grote campingwinkel met alles aanwezig.
3 Monate vor

Wim
Niederländisch
Al vele jaren genieten wij van de vakanties op camping Cala gogo, maar er zijn verbeterpunten zoals: de sanitairgebouwen waar de meeste campeerplaatsen zijn die zijn toe aan een renovatie en de verlichting rond de gebouwen, verlichting in z'n algemeen mag beter en het snoeien van de bomen en struiken.
1 Jahr vor

Leendert Martin
Niederländisch
Algemene indruk is redelijk goed. De winkel is prima met heerlijk vers brood. De toiletten zijn wat gedateerd en wij misten zeep om de handen te wassen in corantijd!
1 Jahr vor

Irsky
Niederländisch
Een prachtige camping met mooie plaats en Jammer genoeg moesten we eerder weg door corona beoordeling van Nederland
1 Jahr vor

Kakkie
Niederländisch
Mooie camping in het naseizoen, in de zomer waarschijnlijk veels te druk voor ons. Veel ruimte, vooral bij de standaard plaatsen. Mooi zwembad. De zee is heerlijk, jammer van de kiezels en loopt heel snel diep af. Jammer dat er honden toegelaten worden. Mensen laten hun honden ongelijnd uit, heb verschillende honden zien poepen en plassen op niet bezette kampeerplaatsen, echt goor en nog dom kijken als je er wat van zegt.
1 Jahr vor