Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (10 stimmen)

Belle Rive

Cours Antelme
30490, Montfrin
Frankreich

Belle Rive ist ein Campingplatz in Montfrin, Frankreich. Belle Rive hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Kochgelegenheit
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Fleur
Niederländisch
De sanitair is vies en ruikt naar een kattenbak, er zijn bijna geen mensen en je hoort alleen maar krekels. Er is geen zwembad voor de kinderen en anders moet je in de vieze, groene, oude beek zwemmen?☹️
1 Jahr vor

P. Vernooij
Niederländisch
Camping Bellerive ligt mooi, en heeft grote schaduwrijke plekken. Staat van onderhoud is zeer mager, en de zeer beperkte voorzieningen (restaurant in een tent??!!, geen broodjesservice) maken dit een futloos campinkje met weinig uitstraling. Het sanitair is slecht onderhouden, veel viezigheid en ik heb er geen schoonmakers kunnen betrappen. Jammer, want met een beter beheer zou dit een prima camping kunnen zijn.
1 Jahr vor

Joyce Govaarts
Niederländisch
Afgelopen week hebben wij met een caravan gecampeerd op Belle Rive. We werden heel hartelijk ontvangen door de eigenaar. Hij heeft de camping vorig jaar gekocht en is nu druk bezig met renoveren. Alle huisjes die er staan werden opnieuw geverfd en het sanitair werd vernieuwd. Wat inhield dat wij alleen het toilet en de douche voor de gahandicapten konden gebruiken.. Aangezien wij in het voorseizoen er waren was dit geen probleem, het was niet druk op de camping. De camping is gelegen naast de rivier le Gardon. En is heel erg geschikt om te vissen en te zwemmen. Op de plek waar wij stonden keek je uit op de rivier, echt een plaatje! Montfrin ligt erg centraal en er is in de steden er omheen heel veel te doen en te zien. In montfrin zelf heb je een supermarkt, bakker, tabakshop, alles wat je nodig hebt. Wij kunnen met heel veel plezier terugkijken op deze vakantie!!!!
1 Jahr vor

Judith
Niederländisch
Schandalig dat deze camping zich een 3 sterren camping noemt. Zeer slecht sanitair, hopen dat het douchewater warm is, vies, mannen en vrouwen samen. Er lopen honden in het sanitair gebouw. De prijs kwaliteit verhouding klopt van geen kanten. Ik heb veel kampeer ervaring, maar dit klopt van geen kanten. De ligging van de camping is wel mooi en in de rivier kun je prima zwemmen. We zijn gebleven omdat veel campings in de buurt al vol waren.
1 Jahr vor

fam Kuijt
Niederländisch
Wij hebben bijna 2 weken met de tent op deze camping gestaan en het was geweldig! De camping is lekker rustig, aan de rivier. De plaatsen mag je zelf uitkiezen en de eigenaar doet nergens moeilijk over. Elke avond heerlijk gegeten op de camping voor erg weinig geld. Sanitair is oud maar erg schoon. Wij zijn er volgend jaar zeker weer!
1 Jahr vor

Prunella
Niederländisch
de camping is zeker geen 3 sterren waard. Koud water bij de afwas/douches. Sanitair slecht/oud. Lelijke (en teveel) huisjes die het ' landschap' bederven. Wel aardige campng'baas' met zoon. Strandje is meer blubberpoel. Wel lekker rustige omgeving (als er geen jeu de boulers inde huisjeszijn die aan een tournooi meedoen!).
1 Jahr vor

Ton de Graauw
Niederländisch
Verbleven voor 1 overnachting, 22-07 op 23-07 2012 op de camping. Gelukkig maar voor 1 dag. Zijn met gierende banden weer vertrokken. Vies, vuil, en zeer oud sanitair, mannen en vrouwen gezamenlijk. Kampeer al 43 jaar maar zo iets smerigs heb ik nog nooit meegemaakt. Snap in het geheel niet de positieve reacties c.q. beoordelingen......wil ik toch wel eens weten hoe jullie toilet en badkamer er uit zien!!!!! zegt genoeg over deze mensen, walgelijk hoor! jullie zijn echt niets gewend, een van de belangrijkste zaken op een camping vind ik toch wel het sanitair. De campingbaas is een hele handige Harry want toen hij had vernomen dat de Spaanse grens dicht was gegaan i.v.m. bosbranden, schroefde hij direct de prijs omhoog. Overigens het restaurant, lees: vieze frietkraam met een legertent fungeerde als restaurant , grrrrrrrr...........
1 Jahr vor

Saskia
Niederländisch
Als doorreiscamping gebruikt omdat la Sousta vol zat. Het plekje is mooi gelegen aan een riviertje. De camping is rustig. Sanitair is vernieuwd, maar nog niet altijd overal warm water. Dames en heren is wel apart, de aanduiding hiervoor kun je alleen niet zien als de deur open is. Het is schoon. Dit kan een hele mooie camping worden, daar moet wel nog hard aan gewerkt worden.
1 Jahr vor

Peter & Ingrid
Niederländisch
Fijne rustige camping. Veel schaduw, goed sanitair. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. We kwamen voor 1 nacht met de camper, maar zijn er 6 gebleven! Super centrale ligging voor de vele bezienswaardigheden in de buurt. Rustig Frans dorpje, met alle winkels, op 100 meter loopafstand.
1 Jahr vor

dekraaien
Niederländisch
Wij zijn door de zeer overspannen eigenaar weggestuurd. We waren nog maar net het terrein opgereden of we moesten er weer terug uit vanaf. Er staan veel huisjes in felle kleuren geschilderd dat is het enige wat we gezien hebben.
1 Jahr vor