Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (9 stimmen)

Beauregard Plage

250 chemin de l'Airette
F-34340, Marseillan-Plage
Frankreich

Beauregard Plage ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Marseillan-Plage, Frankreich. Beauregard Plage hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Bianca K
Niederländisch
Heerlijke camping aan het strand. Gemoedelijk. Zeer vriendelijk en behulpzaam zijn de dames bij de receptie. Geen stacaravan en chalets. Wat een echt kampeer gevoel geeft. Als ik iets ten nadele moet verzinnen is het de wifi. Maar dat benadeeld mijn vakantie niet. Nog even geduld en dan mag ik weer.
1 Jahr vor

Saskia
Niederländisch
Fijne camping direct aan het strand. Winkels en restaurantjes net buiten de camping. Genoeg keuze! Het restaurant op de camping was zeer matig, was enkele jaren geleden veel beter. Sanitair op zich prima.
1 Jahr vor

Laura
Niederländisch
Erg onbetrouwbare camping. Ze beloven veel maar doen weinig! Bij aankomst was er maar 1 plekje wat te klein was voor onze caravan. Met wat hulp van buren konden we hier toch staan gelukkig. Volgende dag zouden er grotere plekjes vrijkomen dus we kregen de nummers door vd betreffende plekken. Rondje gedaan en een beslissing genomen! Terug naar receptie....nee, sorry...die plekjes zijn al bezet! Weer een nieuwe lijst met plekjes gekregen die de dagen daarna vrij zouden komen. Weer een plek uitgekozen voor een paar dagen later..... Voor de tussenliggende dagen op zoek gegaan naar een andere camping in de buurt. Eindelijk was het zover dat we terug konden naar camping Beau regards naar ons uitgekozen plekje.... Mis poes.....ons plekje was vergeven! En daar sta je dan.... Flink teleurgesteld en dan nog zeer onvriendelijk behandeld worden ook.... Gelukkig konden we nog terug naar camping La plage.....waar ze wel heel vriendelijk zijn..
1 Jahr vor

Marquis
Niederländisch
Er is een disco in de buurt die tot 7 uur ‘s octhends open is waardoor slapen onmogelijk wordt. Verveelend roken en radios in de wc gebouwen.
1 Jahr vor

Jan Jacob Jaasma
Niederländisch
Prima strandcamping maar weinig internet voor het geld moet anders kunnen
1 Jahr vor

W.Bos
Niederländisch
Wij hebben het naar onze zin gehad, er is veel gedaan aan de beplanting, erg mooi aangelegd. En natuurlijk het strand en de winkeltjes die lekker dichtbij zijn. Jammer dat er geen toiletpapier in de toiletten is, voorkomt een boel rommel op de vloer en ook dat mensen van alles gebruiken...... Wat erg tegenvalt is de WiFi , niet meer van deze tijd dat je er zoveel voor moet betalen en dan ook nog slechte WiFi hebt. Na een klacht bij de receptie kregen we ons geld (22,00) terug, erg klantvriendelijk? De plaatsen zijn inderdaad niet erg groot en aangezien er tegenwoordig meer Campers en caravans zijn, is hier geen rekening mee gehouden. Wij hadden gelukkig een mooie grote plek en waren tevreden.
1 Jahr vor

Theodorus B.
Niederländisch
Geweldige camping vriendelijk, behulpzaam personeel.
1 Jahr vor

Harry
Niederländisch
Sterke aanbeveling: douche en wc splitsen, ene kant WC, andere kant volledig douche. Wij zaten op 115 en maakten gebruik van de douche/wc bij afgang strand
1 Jahr vor

Evert
Niederländisch
Wij misten het closetpapier. Dat tref je bijna niet meer aan, dat het ontbreekt. Het sanitair is gedateerd/achterhaald. De schoonmaak van het sanitair met vaak alleen water is onvoldoende. De wanden dienen ook regelmatig te worden gereinigd. De douches zijn prima qua temperatuur en regelbaar? Bovendien is het niet meer van deze tijd, dat het internet/WiFi slechts tegen betaling beschikbaar is. Overigens vonden wij de ligging direct bij het centrum prima en heel gezellig. De sfeer op de camping is in zijn algemeenheid gemoedelijk en aangenaam.
1 Jahr vor