Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
3 / 5 (10 stemmer )

Muenster

Laerer Werseufer 7
48157, Münster
Tyskland

Muenster er en campingplads med 100 teltpladser i Münster, Tyskland. Muenster har wifi, en camping butik og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Madlavningsfaciliteter
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Astrid Dekkers
Hollandsk
Prachtige omgeving maar 22,50 voor tent met hond op trekkersveld excl douche WiFi en electriciteit en zeer onbeschoft personeel. Verbleef 7 nachten ivm vriendin heb er 9 betaald. Verstaan geen woord Nederlands of Engels en hebben klantonvriendelijke regels over uit en inladen tent met auto. Dikke hysterische vrouw schreeuwt mensen toe. Sigarettenautomayen werkt niet. Behulpzaam geen kantoorartikelen en een wijntje 10 minuten voor 11 in biergarten kon ook niet want ze gingen sluiten.. Omgeving mooi camping vreselijk en te duur. En 2 nachten teveel betaald na uitgeschreeuwd te zijn dat men voor 11 uur moet betalen.
1 år siden

Dirk
Hollandsk
Mooie omgeving, schoon sanitair( coronatijd) maar wat een waardeloze kleine staplaatsen voor een behoorlijke stevige prijs ( en exclusief douchemunten). Iedere m2 wordt benut zodat er krap 2 meter over is voor je stoeltje en tafel. Je kunt bij de buren in het bord kijken !! Les geleerd: eerst kijken waar je komt te staan voordat je betaald. Niet voor herhaling vatbaar.
2 år siden

Fam.Hymer
Hollandsk
Bij aankomst was er geen plek op de camperstaanplaats (16euro) maar wel op de camping (32,50) , Oke geen probleem maar na het betalen werd pas gezegd dat de plaats nog niet vrij was en dat het nog tot 11.00 uur zou kunnen duren (wij waren er om 09.00 uur) mensen voor ons hadden het zelfde probleem , als ze nu gewoon eerlijk hadden gezegd dat de plaats nog niet vrij was hadden we zelf kunnen kiezen om te wachten of niet , het enigste wat de onvriendelijke campingeigenaresse nu bereikt heeft is dat wij er niet meer komen , plaatsen zijn klein , wifi slecht , in het restaurant zijn ze nog onvriendelijker maar dat is niet erg in de nabije omgeving zijn betere en vriendelijkere restaurants te vinden , ligging t.o.v Münster is wel gunstig .
2 år siden

Van lent
Hollandsk
Weinig enthousiasme aan de receptie voor jouw wensen. Snel afrekenen en zoek het maar uit camping. Erg veel pretenties en weinig echte belangstelling voor de klant/ campinggast. Zouden eens een cursus moeten volgens over klantvriendelijkheid. Alles kost geld en jij bent het middel! Bedillerig en betuttelend! Ook van de kant van de vaste kampeerders. Erg veel geld voor een nachtje op een klein veldje. Stond hier niet echt voor mijn lol. En dat schone sanitair is toch niet iets om mee te pronken? Mijn inziens een vanzelfsprekendheid.
2 år siden

Henk
Hollandsk
Grote camping met veel vaste plaatsen. Touristische plaatsen met verhard gedeelte iets aan de kleine kant. Behulpzame receptie . Fantastisch sanitair. Mooie fietsroutes en de stad Münster op ca. 5 km.
2 år siden

De hezerkes
Hollandsk
Mooie en verzorgde camping waar alles goed geregeld is ,soms smalle toegangswegen naar plaatsen,gemakkelijk is het verharde stoepje op plaatsen,super mooie,propere en ruime douches en toiletten,ligging is ideaal voor bezoek aan stad munster met bus(12 euro retour voor 2 personen)of met de fiets ,zwembad tegenover de camping,kortom alles is er goed en fijn zoals het moet zijn.
2 år siden

Piet
Hollandsk
Er wordt ten onrechte reclame gemaakt over een eigen zwembad waarover de camping zou beschikken. Het Freibad ligt buiten de Camping en je moet er apart voor betalen. Ook ligt de camping niet aan een rivier/beek zoals op de website staat.. Dat valt dan wel tegen als je deze camping bezoekt. Verder is alles prima in orde. Maar wat eerlijker zijn over de faciliteiten is wel een dingetje.
2 år siden

B. van Oerle
Hollandsk
Een echte stadscamping zonder veel voorzieningen. Goed onderhouden, kleine plekken, opvallend veel seizoensplaatsen. Op fietsafstand van Münster. Je kunt fietsen huren, maar die zijn soms wel in erg slechte staat. Er zijn 2 sanitaire gebouwen. Het gebouw bij de ingang is zeer luxe maar het contrast met het andere gebouw is groot. Dat sanitaire gebouw is matig. Voor de douche moet je muntjes kopen die 3,5 minuut douchetijd geven. In combinatie met de hoge prijs die toch al gevraagd wordt, kan dit wat mij betreft echt niet! Onhandig en onnodig kostbaar!! Voor een stadscamping is de prijs erg hoog. De dames achter de receptie zijn weinig klantvriendelijk. Snel geïrriteerd en kortaf. Tussen de middag gaat de receptie dicht! De dames zijn wel zichtbaar aanwezig, maar deur gaat op slot. Iedereen moet maar wachten.... WIFI : Extreem slecht. Biedt het dan gewoon niet aan. De wifi zendmast is nog wel goed te ontvangen (wifi signaal is ok), ma
2 år siden

A.A. Jurjaanz
Hollandsk
Keurige camping, redelijk ruime plaatsen met verhard gedeelte en schoon sanitair. Grootste deel vaste staanplaatsen, toeristen vooral met campers en caravans. Voor vouwwagens mi niet heel geschikt. Er is een tentenveldje. Fietsen naar centrum Munster ca 5 km, 20 min. Wij hebben vriendelijke behulpzame mensen getroffen aan de receptie. Prachtige fietsomgeving, echter wél mbv goede kaart of navi. Routes zijn soms slecht aangegeven of te volgen. Naast Munster zijn ook Telgte 10 km fietsen en mn Warendorf 37 km fietsen een bezoek waard. Wij betaalden voor 2 pers, caravan en auto € 30 p/n. Voor de wifi werd niets gerekend maar die was dan ook bijzonder slecht. Douchen 50 eurocent voor 4 minuten. En dat blijkt goed te kunnen. Eerder vermeld: soms wat krappe paden vooral door hekjes of heggen van hoekbewoners. Wij hebben voor de zekerheid iets verder met de mover gemanoevreerd. Tenslotte: er is een fantastisch restaurant op de camping!!!
2 år siden

Van endert P
Hollandsk
Personeel vooral de mannelijke helft is zeer onvriendelijk. 31,5 euro betaald voor een overnachting op de camping, stroom en douche nog niet eens inbegrepen. Belachelijk, hier komen we niet meer terug
2 år siden