Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (5 stemmer )

L'Etang


16310, Le Lindois
Frankrig

L'Etang er en campingplads med 30 teltpladser i Le Lindois, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Pieter van der Zee
Hollandsk
Op camping de l'etang kom je echt tot rust en de eigenaren zijn super relaxed!
2 år siden

s. de wit
Hollandsk
Wij hebben dit voorjaar genoten op camping de L'Etang. Hele ruime, mooie groene plekken, vriendelijke eigenaren, uitstekend sanitair (heel schoon en ruim opgezet). Een heerlijke camping om weer even lekker tot onszelf te kunnen komen. We gaan volgend jaar absoluut terug, maar dan iets langer.
2 år siden

Sonja
Hollandsk
De camping op zich is mooi, ruime plaatsen maar door de vele bomen sta je al gauw in de schaduw. De douches zijn koud of je moet het geluk hebben dat er niemand voor je is geweest.Er zou een centrifuge moeten zijn maar die heeft de geest gegeven na navraag...De 3 honden van de camping lopen los en doen hun behoefte waar ze willen. De baas en bazin zijn wel heel aardig. Elke avond zit het terras vol met de lokale bevolking. Als je van eenvoud houd voel je hier thuis, de kinderen die er waren vermaakten zich ook prima in het meertje, ikzelf ben 1 x in het meertje geweest maar de bodem is een en al algen wat ikzelf niet als prettig heb ervaren, niet meer gezwommen.. De prijs per nacht €23,50 is ook niet echt goedkoop als je het met andere campings vergelijkt. Wij hebben dan ook na een aantal dagen een andere camping opgezocht, helaas.
2 år siden

m
Hollandsk
In de zomer van 2010 hebben we 3,5 week gecampeerd op deze camping. Het is een heerlijk ontspannen camping met prachtig grote parkeerplaatsen in het bos. Op de camping is een meer met strand waarin je kunt vissen, zwemmen en roeien. De camping heeft rond de 30 plaatsen, waarvan er maximaal 25 bezet worden zodat het sanitair voldoende capaciteit biedt. Er wordt geen animatie-programma aangeboden. De kinderen zochten elkaar snel op en bedachten zelf allerlei leuke spelletjes om te doen. De omgeving is heuvelachtig en mooi om te zien. Hele grote trekpleisters zijn er niet in de directe omgeving.
2 år siden

Aad
Hollandsk
Camping de l'etang is een fantastische plek om met een caravan of tent je vakantie daar door te brengen.
2 år siden