Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (2 stemmer )

Le Glacier d'Argentieres

161 Chemin Des Chosalets
74400, Argentière - Les Grands Montets
Frankrig

Le Glacier d'Argentieres er en campingplads med 100 teltpladser i Argentière - Les Grands Montets, Frankrig. Le Glacier d'Argentieres har wifi, en camping butik og en snackbar. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Camping butik
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

THERESIA VAN DER AVOORT
Hollandsk
mooi gelegen en rustig plaatsen niet al te groot maar ok voor kinderen is er alleen een pingpong tafel en petanq aanwezig in het dorp een supermarkt aanwezig en enkele winkels en eetgelegenheden vriendelijk uitbaters sanitair wordt elke dag met hogedrukreiniger gekuist en is proper alleen aan de weinige kant en s' avonds fris tot koud water
2 år siden

Henk
Hollandsk
De kamping biedt een fantastisch uitzicht op de bergen. Veel jongelui die sportief in de weer zijn met bergbeklimmen, veel een en tweepersoonstentjes. 's avonds rustig wat mensenlawaai betreft, echter kunnen de koeien er wel wat van met hun bellen rond de nek, deze lopen achter schrikdraad op een groot oppervlak rond en het is maar afwachten wanneer ze langskomen, dat kan ook om 23.00 's avonds zijn. Gegarandeerd dat u dan het geluid niet zo aantrekkelijk meer vindt als u in uw caravan of tent op bed ligt. Na 22.00 uur is de slagboom gesloten, parkeren kan dan alleen nog onderaan waarna u een minuut of 7 naar boven zult moeten lopen. De prijs wordt bepaald door het uitzicht en was voor een tent, 2 personen zonder elektriciteit en auto in juni (mid.seizoen) toch nog 17,50 euro per nacht wat we redelijk aan de prijs vinden voor een 2* camping. Er is wifi bij de receptie, voor elementen dient 20 ct. per stuk betaald te worden, normaliter is dat "service van de zaak".
2 år siden