Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (4 stemmer )

L'Amitié

Nouan - Bord de Loire
41220, St. Laurent-Nouan
Frankrig

L'Amitié er en campingplads med 100 teltpladser i St. Laurent-Nouan, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Rémy Siroen
Hollandsk
Doorreiscamping op de terugreis. En prima hoor. Schoon, ruimte, veel plek. Weinig €€€ ook. Direct aan de Loire, lekker relaxed. Dit was niet de laatste keer.
2 år siden

douwenyncke
Hollandsk
prachtig aangelegde camping in een mooi groen gebied, vooral voor de fietsfanaat die tot rust wil komen. of de kastelen liefhebber. Camping is gehele jaar open, heeft 2 nieuwe was/douche gelegenheden. ruime plekken met veel privacy. voor kinderen twee klimrekken en een glijbaan en een groot grasveld voor bijv. bal/vlieger/frisbee etc. vanuit de camping hele gebied goed bereisbaar ( blois / mer / Chambord etc ) gebied is absoluut NIET toeristisch georienteerd op de te bezichtigen bezienswaardigheden na dan. betekent : weinig souvenir winkeltjes / weinig activiteiten / weinig eetgelegenheden. maar ook: RUST, Natuur, Ruimte, en Goedkoop!plaats/caravan+2volw.+2 kind+toeristenbelasting €11.70 per nacht) ( bij verblijf langer dan een week 15% korting op plek+volw.)
2 år siden

Anne
Hollandsk
De plaatsen zijn ruim en afgebakend met heggen, sommigen met een boom voor schaduw. De douches en toiletten zijn heel erg basic, maar schoon. Op de camping zelf is er niets te doen, het is een dorpje van niks (wel een minisupermarktje dichtbij,voor het ontbijt) maar op nog geen 15km ligt Château de Chambord. Zeker aan te raden als je de loire wilt verkennen of als tussenstop omdat het een nette, rustige en erg goedkope camping is (nog geen 16,- voor 2 nachten 2 pers met tent zonder stroom)Reserveren was bij ons zeker niet nodig, de camping was maar voor de helft vol.
2 år siden

Feiko Jilderda
Hollandsk
Een vrij open camping met redelijk grote plaatsen die door lage begroeiing zijn gescheiden. De meeste plaatsen zijn nogal zonnig, da grasmat varieert in kwaliteit. De camping ligt naast een sportveld, aan de Loire. Het sanitair is voldoende en schoon. Een goede camping voor enkele nachten om de mooie omgeving van het Loiredal te verkennen.
2 år siden