Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
5 / 5 (5 stemmer )

La Bergerie


74330, La Balme de Sillingy
Frankrig

La Bergerie er en campingplads i La Balme de Sillingy, Frankrig.

Billeder

Vurderinger

Elbert Dokter
Hollandsk
Een fantastisch rustige camping in een bijzonder mooi gebied. De bergen dichtbij en naar het mooie stadje Annecy is het goed te fietsen. De rust die hier op je afkomt werd door ons erg gewaardeerd. Het sanitair is prima, alleen dat ene toilet voor de hele camping vonden we erg weinig. Dat ene toilet kan ook wel wat vaker schoon gemaakt worden. Buiten dat ene, hebben wij hier een fantastische week gehad.
2 år siden

Mark van Voorst
Hollandsk
Wij kwamen na tig overvolle "complet" campings aan het meer van annecy na sluitingstijd van de receptie aan bij deze camping. Ontvangen door een zeer vriendelijke dame naar de camping begeleid en wat een verrassing. Enorme ruimte en prachtig uitzicht op de bergen en de natuur. Eindelijk de rust die we zochten. Aanrader maar wel gedateerd sanitair. Maar ja, perfect sanitair en animatie, daar komen wij niet voor.
2 år siden

Richard
Hollandsk
De camping is overzichtelijk voor kinderen en mensen zeer vriendelijk!!
2 år siden

Charles Kooistra
Hollandsk
"La Bergerie" heeft als boerencamping alles, indien u van rust en natuur houdt. Het sanitair is in goede staat. Warm water om je afwas te doen is aanwezig. Voor warmwater om te douchen kunt u een munt kopen bij de receptie. Om en nabij de 5 à 6 minuten kunt u rustig douchen. Ook is er een spoelbak (koud water) om de kleding te wassen of spoelen. Een wasserette vindt u in het dorp zelf op 5 minuten afstand. Vanaf Utrecht is het ongeveer 1000 km. naar La Balme de Sillingy (Fr.)
2 år siden

j.oskam46
Hollandsk
Wat ons opvalt is de achteruitgang van het aantal kampeerders. Ook "La Bergerie", tien jaar geleden nog druk bezet, heeft hiermee te maken. Amper een bezetting van 40% in het hoogseizoen, begin augustus. Okay, het sanitair oogt bedaagd en zou ook weleens wat preciezer kunnen worden gekuist, maar wat de camping aan rust en ruimte en vooral uitzicht te bieden heeft, is fraai. De bezetting is internationaal en vooral ook grijzend. Om 22.00 uur is het er muisstil. Je gaat naar deze camping vanwege het meer van Annecy en de omgeving daarvan. Wil je de drukte in? Ga naar het centrum van de stad. Wil je fraai wandelen? Ga dan vooral naar het gebied aan de oostelijke kant van het meer (b.v. Le Grand Bornand of vanaf Veyrier du Lac naar boven naar de fantastische uitzichtspunten). Wij hadden het op deze camping en in deze omgeving het reuze naar ons zin. Ons verblijf werd opgeleukt door het bericht van ons achtste kleinkind, onze tweede kleindochter. Ja! Kamperen is nog steeds leuk!
2 år siden