Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
3.5 / 5 (5 stemmer )

de la Vandelle

Chemin de Pietramal
04130, Volx
Frankrig

de la Vandelle er en campingplads med 100 teltpladser i Volx, Frankrig. de la Vandelle har wifi, en snackbar og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

boulon
Fransk
Il n'y a pas d'aspirateur, soi-disant volé le premier jour. Même avec maitre-nageur, jeunes en short de bain ou en jean, femme en t. shirt. Le gérant ne s'en occupe pas même quand le maitre-nageur est absent. L'entretien est donc déficient.
2 år siden

John beurskens
Hollandsk
La Vandelle is een rustige camping met mooie zelf te kiezen plaatsen, zowel in de schaduw als in de zo'n. Grote plaatsen voor caravan,tent en auto. Geen afgebakende ruimtes, maar grote velden.
2 år siden

Walkers
Hollandsk
De ligging en de kleinschaligheid zijn de enige pluspunten die we kunnen verzinnen. Verder is dit GEEN Flowercamping waardig. Heeft een ster teveel ook. Waardeloos en verouderd sanitair, geen enkele keer schoongemaakt. Er loopt een kerel rond waar je al moe van wordt als je naar hem kijkt. Geen animatie voor de kinderen. En de animatie die wel wordt georganiseerd, begint laat en is flut. De meeste mensen die er stonden waren weersvluchtelingen vanuit het noorden. Wij dus ook. Nog een pluspunt is het zwembad. Dat is niet van de camping maar van de gemeente en wordt door hun (gelukkig) schoongemaakt. Aan het eind werd er nog een verkeerde factuur gemaakt en nu mogen we nog achter ons geld aan ook. Ons advies: doorrijden naar een echte Flowercamping!
2 år siden

Elsbeth en Wessel
Hollandsk
Kleinschalige camping in een rustige omgeving. Zwembad, waar ook badgasten van buiten de camping in mogen zwemmen. Geen eetgelegenheden op de camping.
2 år siden

H. de Graaf
Hollandsk
Het is nu in 2013 geen Flower camping meer. Dat is maar goed ook. Wij zijn niet zo gek op die ketens. De huidige beheerder is erg vriendelijk en goedlachs. Het sanitair zag er prima verzorgt uit en was omringd door een bloemenpracht. Het was volgens ons precies wat je mag verwachten van een municipal camping. Het was in september en er waren slechts enkele gasten. De rust was oorverdovend. Wij vonden het er erg prettig.
2 år siden