Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (10 stemmer )

Château du Gandspette

133, Rue de Gandspette
F-62910, Eperlecques
Frankrig

Château du Gandspette er en campingplads i Eperlecques, Frankrig. Château du Gandspette har wifi, en camping butik, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Madlavningsfaciliteter
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Fam. Peters
Hollandsk
Wij kwamen aan op onze plek en toen roken wij een rioollucht, blijkt dat de riolering zo oud was dat de putten door veroesting open gingen. Toen kregen wij gelukkig een andere plek, waar we het niet roken. De camping is mooi groen en het zwembad is leuk. Over het sanitair zijn wij niet te spreken, het was zeer verouderd en regelmatig vies. Het restaurant was heel simpel, maar je betaalde er ook niet veel voor. De camping ligt heel afgelegen en er is weinig te doen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan, maar één nacht was voldoende geweest.
10 måneder siden

Rhean
Hollandsk
Mooie camping, veel groen en ruime plekken met Franse, Nederlandse en Belgische gasten. Net sanitair en een fijn zwembad. Goede plek om te ontspannen. De omgeving is zeker leuk, maar niet heel bijzonder. Wel genoeg te doen, Blockhaus vonden we indrukwekkend. Kortom een prima plek als wel graag naar Frankrijk gaat, maar niet te ver wilt rijden.
10 måneder siden

Paul
Hollandsk
Nette, groene parkachtige camping met ruime plaatsen. Aardige eigenaar. Normaal sanitair dat vaak en goed wordt schoongemaakt. En ook nog een mooi en groot zwembad. Wij hebben hier 4 nachten gestaan, als eerste stop richting Normandië. Prima en goede camping.
10 måneder siden

A.Vugts
Hollandsk
Prachtig groene camping met mooie plaatsen. Sanitair eenvoudig, maar schoon. Vriendelijk personeel. Bakker was op vakantie dus geen brood op de camping. WiFi is 5 euro voor 4000MB, slecht bereik. Licht in sanitaire ruimtes gaat érg snel uit, geen bewegingssensor maar wel een lichtknop die bij de ingang zit. 1 zwembad dicht. Geen frietkraam. Restaurant prima voor een camping om 1 x te eten.
11 måneder siden

H. Heijerman
Hollandsk
Vanwege de goede recencies en mogelijkheden voor kinderen deze camping gekozen. Hou je van een rustige camping ben je aan het goede adres. Maar met kinderen is deze camping matig. Er wordt niets georganiseerd voor kinderen of volwassenen. Dat dit op de website vermeld staat werd ontkent. De speelzaal met speelmogelijkheden was er niet. Geen wandelmogelijkheden direct in de buurt. Hier ook geen info over. Saaie camping derhalve.
2 år siden

Sylvia van Capel
Hollandsk
Mooie camping met ruime plaatsen mooie locatie vlak bij het blockhaus, zeker de moeite waard Saint Omer ook een hele mooie plaats met indrukwekkende kathedraal Het eten op de camping vie tegen: bestelde pizza was gewoon n diepvriespizza, even in de magnetron en nog even in de oven.... prijs voor een overnachting vond ik ook aan de hoge kant
2 år siden

Albert
Hollandsk
Hele mooie en nette camping. Sanitair top! Vriendelijk onthaal. Ruime plaatsen.
2 år siden

A. de Wit
Hollandsk
Het is een mooie ruime camping. Twee gedeeltes, de een met stacaravans, de ander echt alleen toer gedeelte voor mensen die wat langer staan. Maar beide gedeeltes prima. Twee fijne zwembaden. Het sanitair, geweldig! Hier kunnen vele campings een voorbeeld aan nemen. Het ruikt er altijd fris! Het wordt regelmatig schoongemaakt. En fijne douches! Een camping waar wij zeker naar terug zullen keren als we richting normandie en bretagne gaan. Met 3 uur zijn wij er al. En een ontzettend aardige ontvangst!
2 år siden

Ad
Hollandsk
Mooi parkaxhtig aangelegde camping. Sanitair schoon.
2 år siden

Tamara
Hollandsk
Wat een fijne camping! Mooie plekken, prachtige zwembaden en genoeg te doen; grote tennisbaan, fitness, enz.. Het eten in het restaurantje was ook super, heerlijk! Aardig personeel. Camping is zeer mooi verzorgd, sanitair uitmuntend! Zo hebben we het weinig gezien, zo schoon! We willen hier zeker vaker komen!
2 år siden